- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
lanszelot #21742 üzenetére
Azt se tudtam hogy a php elküldi a formot valahova.
Azt hittem berakja az adatbázisban.Én is csak megerősíteni tudom, hogy nem a PHP küldi el, hanem a böngésző. De én ilyen apróságok miatt nem szoktam szólni,
Ajax-hoz nem kell Fetch. Van ajax vagy fetch (xmljttp -t nem tudom).
Szintén csak megerősíteni tudom azt, hogy az AJAX egy technika, hogy mivel valósítod meg, az egy másik kérdés. Megvalósíthatod XMLHTTPRequesttel vagy fetch() függvénnyel (de ha nagyon akarja az ember, WebSockettel is megoldható).
jQuery-t ismered, nem? Abban is van $.ajax(), $.post(), $.get() és hasonlók függvények, az is AJAX.Ezek szerint töröljem az összes php-t és js-el oldjam meg az egészet?
Tehát kezdjem ismét újra az egészet?Igazából a tanulást kéne előről kezdeni, mert még mindig azt mondom, az alapprobléma az, hogy egyszerűen nem látod át, hogy minek mi a szerepe. Próbáltam már korábban leírni itt, nem tudom, mennyire ment át, de igazából azt kéne átnézned, hogy hogyan működik ez az egész webes kommunikáció. Nagyjából itt kellene elkezdened: Client-Server Overview
Van benne egy ábra, azt is nézegesd meg alaposan.Készítettem én is neked egy ábrát, mert a cikkben lévőben nincs benne az adatbázis. Nem tökéletes, de a lényeg talán leolvasható: [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest