Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
lanszelot #21742 üzenetére
Azt se tudtam hogy a php elküldi a formot valahova.
Azt hittem berakja az adatbázisban.Én is csak megerősíteni tudom, hogy nem a PHP küldi el, hanem a böngésző. De én ilyen apróságok miatt nem szoktam szólni,
Ajax-hoz nem kell Fetch. Van ajax vagy fetch (xmljttp -t nem tudom).
Szintén csak megerősíteni tudom azt, hogy az AJAX egy technika, hogy mivel valósítod meg, az egy másik kérdés. Megvalósíthatod XMLHTTPRequesttel vagy fetch() függvénnyel (de ha nagyon akarja az ember, WebSockettel is megoldható).
jQuery-t ismered, nem? Abban is van $.ajax(), $.post(), $.get() és hasonlók függvények, az is AJAX.Ezek szerint töröljem az összes php-t és js-el oldjam meg az egészet?
Tehát kezdjem ismét újra az egészet?Igazából a tanulást kéne előről kezdeni, mert még mindig azt mondom, az alapprobléma az, hogy egyszerűen nem látod át, hogy minek mi a szerepe. Próbáltam már korábban leírni itt, nem tudom, mennyire ment át, de igazából azt kéne átnézned, hogy hogyan működik ez az egész webes kommunikáció. Nagyjából itt kellene elkezdened: Client-Server Overview
Van benne egy ábra, azt is nézegesd meg alaposan.Készítettem én is neked egy ábrát, mert a cikkben lévőben nincs benne az adatbázis. Nem tökéletes, de a lényeg talán leolvasható: [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256 GB Fekete 1 ÉV GYÁRTÓI Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest