Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek.
Excel 3 dolog miatt nem jó:
- nem tudja bárkivel megosztani /biztonsági okból/
- meg kellene tanulnom hozzá a VBA-t /most épp php -vel szórakozom/
- php tudásom nem nő tőlepch: sqlite-hoz alig találok valamit. Mindenhol mysql van, pedig sqlite-t több minden támogatja. De terminal-ban kell pötyörészni, hogy installáljam, és onnan kezelni...nagyon bonyolult.
urandom0: json-t már csináltam. SQL-t még nem , ezért az érdekelne. De a php sql video tutorialok hiányoznak. Nem video tutorial-al az a bajom, hogy elveszek benne, nem értem. Pl a gépemre felrakni mysql-t vagy sqlite -ot nem találtam olyat amit megértenék. Xamp stb kizárt. Talán fent is van az xamp fent van talán még /fogalmam sincs hol kell keresni ha fent is van/, de 1 szer elindítottam, és felraktam inkább a php + apache-t.
Mysql-t installáltam, de véletlen csak a workbench-et raktam véletlen, és nem tudom most hogy kapcsolam össze a php+apache-val, mert arról semmit se találok.
Szerver oldalon tanulni, meg nem tudom jó ötlet-e, mivel free szerver, és nem akarom, hogy tiltsanak, ha valami marhaságot csinálok, vagy túl sokáig vagyok fent...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xbox Series X|S
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest