Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Raspberry Pi
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakondka
őstag
Sziasztok,
Egy szimpla hírlevélküldőt szeretnék összerakni, odáig jutottam, hogy egy $_POST-ban megkapom az összes címzett nevét, email címét, tárgyat, szöveget, stb.Ott akadtam el, hogy szeretném egyesével küldeni a leveleket, de nem tudom hogyan adjam át egy javascriptnek, ami majd egyesével elküldi 1-1 ajax hívással.
Gondolom valahogyan át kellene passzolni a $_POST-ban érkezett adatokat egy js tömbnek amin végi lehetne menni egy ciklussal és elküldeni.
Simán echo-val rakjam össze ami a js-nek kell, vagy van jobb megoldás is?Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest