- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Sziasztok!
A php error logban sok ilyen bejegyzést találok:
PHP Warning: Error while sending STMT_PREPARE packet. PID=123456Van, amikor a szkript teljesen elején lévő legelső lekérdezésre mutat, van, amikor a közepére, változó.
Kerestem, mi lehet, de egyértelmű választ nem találtam. A megoldási javaslatokból viszont úgy tűnik (és ebben erősítsetek vagy cáfoljatok meg, kérlek), hogy nálam esetleg az a baj, hogy minden cron job-ot (kb. 20 db) egyszerre hívok meg, így kvázi egyszerre terhelik le a szervert, és néha egyszerűen ez talán túl sok neki.
Jó a sejtésem, vagy tévúton járok?
Ha jó, megoldás lehet erre, hogy a cron jobokat (amik amúgy most 5 percenként futnak) eltolom valahogy? Tehát most mindegyik lefut egyszerre minden 5 percben. De mondjuk minden másodikat eltolnék, hogy ugyanúgy 5 percenként fusson, de ne 00-kor kezdje, hanem 01-kor, és akkor a következő 06-kor stb. Aztán minden harmadikat 02-es kezdettel stb.
Így valamelyest tehermentesebb lenne a szerver, még ha csak 1-1 perccel is eltolva a szkriptek indulását. (Vagy akár inkább másfél perccel, mert úgyis 90mp a futási limit.)Vagy más lehet az oka ennek?
Kódot azért sem írtam, mert változó, hogy melyikkel van épp "baja", de már a legegyszerűbb 2 paraméteresre is írja ki néha, szóval nem a "bonyolultságán" múlik szerintem.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest