Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós kamerák
- ZIDOO médialejátszók
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Sziasztok!
A php error logban sok ilyen bejegyzést találok:
PHP Warning: Error while sending STMT_PREPARE packet. PID=123456Van, amikor a szkript teljesen elején lévő legelső lekérdezésre mutat, van, amikor a közepére, változó.
Kerestem, mi lehet, de egyértelmű választ nem találtam. A megoldási javaslatokból viszont úgy tűnik (és ebben erősítsetek vagy cáfoljatok meg, kérlek), hogy nálam esetleg az a baj, hogy minden cron job-ot (kb. 20 db) egyszerre hívok meg, így kvázi egyszerre terhelik le a szervert, és néha egyszerűen ez talán túl sok neki.
Jó a sejtésem, vagy tévúton járok?
Ha jó, megoldás lehet erre, hogy a cron jobokat (amik amúgy most 5 percenként futnak) eltolom valahogy? Tehát most mindegyik lefut egyszerre minden 5 percben. De mondjuk minden másodikat eltolnék, hogy ugyanúgy 5 percenként fusson, de ne 00-kor kezdje, hanem 01-kor, és akkor a következő 06-kor stb. Aztán minden harmadikat 02-es kezdettel stb.
Így valamelyest tehermentesebb lenne a szerver, még ha csak 1-1 perccel is eltolva a szkriptek indulását. (Vagy akár inkább másfél perccel, mert úgyis 90mp a futási limit.)Vagy más lehet az oka ennek?
Kódot azért sem írtam, mert változó, hogy melyikkel van épp "baja", de már a legegyszerűbb 2 paraméteresre is írja ki néha, szóval nem a "bonyolultságán" múlik szerintem.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby rádiós topik
- ASUS routerek
- Battlefield 6
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest