Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- RAM topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
supercow #20113 üzenetére
Ezt a scalingo-t nem találta meg nekem google, köszönöm a tippet.
Lamp környezetben kelleni fog nekem extra sql adat feldolgozó. Szerencsémre nem kell extrém teljesítmény. Egy processen elindított php script el tudja intézni. Háttér scripten tudom futtatni, és cron-ból felügyelni a futó taskot, újraindítani, ha lehervadna valamiért. Mindennapi gyakorlat linuxon. Ami esetleg elegánsabb lehetne, ha van valami apache-al összeépíthető framework, hogy az figyeljen a háttér script futtatására, és életben tartására. Van ilyen fejlesztés? Vagy továbbra is csak cron + bash script + php cli?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- EAFC 25
- Medence topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Apple iPad Air 2 Wi-Fi 32GB GOLD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- L14 Gen3 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 5675U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest