Új hozzászólás Aktív témák

• Agostino

addikt

sziasztok

a kérdés csak részben érinti a php-t, de biztosan tudtok segíteni : ) adva van egy oldal, vegyesen html, php tartalommal. az oldalon van négy darab form, a formokban csak egy submit button. ha a submit button-t lenyomja a felhasználó, lefut egy select lekérdezés, majd a lekérdezés eredménye echo segítségével táblázatban megjelenik egy div-ben. az oldalon összesen négy form van, négy lekérdezés futtatható le. a gondom az, hogy a submit lenyomásával az egész oldal újratölt. ez ilyen, tudom, csak azt szeretném, ha nem lenne page reload. utánaolvastam a témának és annyit kiokoskodtam, hogy ajax segítségével megoldható, amit szeretnék. viszont minden egyes példa külső url-t ad az ajaxnak és egy adott táblával foglalkozik. nem szeretném az oldalon található négy formot és hozzá tartozó php kódot szétszedni, mert a négyféle select csak a kezdet, sokkal több lesz a projekt végén. megoldható az egyáltalán, egy oldalon több form, több php + select legyen, azonban egyetlen ajax script megoldja azt, hogy ne töltődjön újra az oldal? amolyan global megoldás?

Új hozzászólás Aktív témák