Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kommy

veterán

Sziasztok,

egy kis ötletért jönnék, hozzátok. Van egy html oldal ami az Assetto Corsa játék szervere generál mindenki el tud érni, de elég egyszerű szeretnék hozzá csinálni egy eredmény jelzőt a meglévő adatokból, kicsit rendezettebb formában.

ezeket az adatokat adja, ez két táblázat végül is, és a kettő szeretném egybe gyúrni. Az elsőből a 3 időt tartalmazó adat a lényeg

Ahol az első oszlopban DC szerepel ők nem kellenek így én két részre vettem az egészet, az első részből a valós versenyzők (ahol a ping nem DC) egy multidimenziós tömbben vannak tárolva, a második szintén egy multidimenziós tömbben vannak ahol, az idő nem 16666:39:999, mert akkor még nincs mért köre az adott versenyzőnek.

Tehát van olyan amikor csak az első táblázatban van lényegi adat viszont én a kettő unióját szeretném venni. És itt jön számomra a probléma, hogyan tudnám a két tömbömet egyesíteni úgy hogyha van olyan adat ami az elsőben benne van de nincs a másodikban akkor benne legyen attól még a végeredményben mivel akkor is a szerveren van.

Új hozzászólás Aktív témák