- Projektor topic
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
Sziasztok,
egy kis ötletért jönnék, hozzátok. Van egy html oldal ami az Assetto Corsa játék szervere generál mindenki el tud érni, de elég egyszerű szeretnék hozzá csinálni egy eredmény jelzőt a meglévő adatokból, kicsit rendezettebb formában.
ezeket az adatokat adja, ez két táblázat végül is, és a kettő szeretném egybe gyúrni. Az elsőből a 3 időt tartalmazó adat a lényeg
Ahol az első oszlopban DC szerepel ők nem kellenek így én két részre vettem az egészet, az első részből a valós versenyzők (ahol a ping nem DC) egy multidimenziós tömbben vannak tárolva, a második szintén egy multidimenziós tömbben vannak ahol, az idő nem 16666:39:999, mert akkor még nincs mért köre az adott versenyzőnek.
Tehát van olyan amikor csak az első táblázatban van lényegi adat viszont én a kettő unióját szeretném venni. És itt jön számomra a probléma, hogyan tudnám a két tömbömet egyesíteni úgy hogyha van olyan adat ami az elsőben benne van de nincs a másodikban akkor benne legyen attól még a végeredményben mivel akkor is a szerveren van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Robot fűnyírók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Witcher topik
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest