Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenne egy kérdésem, hátha valaki tud segíteni.
Éppen egy memcache üzenőfalat írok, tehát semmi féle sql nincs benne.
Az a bajom vele hogy mindig csak az új adatokat írja be, gyakorlatilag szépen írja is amit kell neki csak nem tudom hogy hogyan tároljam el a régieket is ...Tehát van ez a sor:
$memcache->set("uzenofal", array("date" => time(), "class" => $class, "userid" => $userid, "username" => $username, "text" => $text), false, 999);És nekem kellene a régi adat, tehát így mindig csak egy üzenet lesz eltárolva ami a legújabb, próbáltam úgy is hogy array("date" => time(), $cache["date"]) ...
De így se jó, nyilván az $cache = $memcache->get("uzenofal")-al ...
Aki ilyen nagy tömb szakértő vagy ért hozzá annak megköszönném ha segítene!Szerk.:
Közbe rájöttem hogyha nem nem elválasztó jelekkel csinálom hanem ponttal tehát time() . $cache["date"] akkor így már jó ...
De nem tudom hogy írassam ki az adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Milyen routert?
- Viccrovat
- Suzuki topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem biztos, hogy fenntartható az Apple iPhone-ok menetelése
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest