Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Felmerült bennem egy elméleti kérdés. Laravelben fejlesztek és van egy táblázatom, ahová a felhasználó mellé ki szeretném írni az általa feltöltött, jelen esetben, kutyák számát.
Jelenleg ez így néz ki:@foreach($users as $user)
<tr>
<td>{{ $user -> id }}</td>
<td>{{{ $user -> username }}} <span class="badge">{{ $dogs=DB::table('dogs')->where('user_id', '=', $user->id)->count() }}</span></td>
<td>{{{ $user -> email }}}</td>
<td>{{ $user -> created_at }}</td>
<td>{{ $user -> active }}</td>
.
.
.Viszont ez a megoldás nem ellentétes az MVC lapjaival? Ugye a viewban nem kéne hogy semmilyen logika legyen, de egyszerűen tippem sincs, hogy másképp hogyan lehetne kiíratni ezt az adatot.
Legnagyobb ötletem egy függvény írása volt a Modellben, aminek tovább adom változóként a user id-t és a kimeneti értéke a keresett szám, de nem sikerült implementálnom ezt az elképzelésemet.
szer.: tudom, hogy egy DB querynek inkább a modellben van a helye, de nem tudom, hogy egy ilyen foreach loopban hogyan tudnám az adott felhasználóhoz kötni a megfelelő értéket és ezt tovább adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G29 Kormány szett + ajándék váltó 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő