Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
PostgreSQL-ben kéne adatbázist kezelnem PHP-n keresztül, de még nem volt dolgom ezzel, csak MySQL-t használtam eddig, és már sajnos a csatlakozásnál elakadok.
Először is leírnám a körülményeket:
Felraktam a PostgreSQL-t, elindítottam a pgAdmin III nevű programját. Tehát elvileg ilyenkor fut a szervere, igaz? Ezután elindítom a WampServer-t, hogy tudjam futtatni a PHP kódot, és leállítom a MySQL-t a biztonság kedvéért.
Innentől kezdve próbálkoztam, és láttam hogy külön PostgreSQL-es függvényei vannak a PHP-nak. Próbáltam egyszer a pg_connect()-et, meg a PDO-s verzióval is próbálkoztam, de a pg_connect()-nél azt írta hogy nem ismeri a függvényt, a PDO-nál meg az hogy "could not find driver".
Tudnátok egy kicsit segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Update 09.05. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest