- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Hali.
Ma csináltam RSS beolvasást, adatbázisba mentést, és oldalon megjeleníteni.
Aztán idehaza elgondolkoztam azon, hogy hogyan lehetne a leggyorsabban mondjuk 20rss xml-t beolvasni és azt menteni adatbázisba és megjeleníteni az oldalon?Erre mi lehet a legjobb koncepció?
Most csináltam, hogy kipróbáltam 10-el. Ilyen egyszerűt, lehet rajta csiszolni. SimpleXML-t használtam. De érezhető volt a lassú betöltés. (Persze ez, minden egyes oldal betöltéskor lefut, amin már most látszik, hogy vesztett ügy. Bár, mondjuk lehetne is rajta optimalizálni, de kételkedem.)
Megfogtam, minden RSS feed-et beleraktam egy nagy multi-tömbbe. És onnan kiolvasva töltöttem fel az adatbázist, vizsgálva, hogy az már fel volt-e töltve vagy sem.Azon gondolkoztam, hogy esetleg érdemes Cron folyamatot indítani a háttérben, és az frissítené folyton az adatbázist, mondjuk 15 percenként?
Vagy van más módszer is erre, szerintettek?Sk8erPeter
De include-oltam nem egyszer. Mert ez csak egy egyszerű kis magamnak csinált alkalmazás volt, nem fogok én itt hobbi webframework-öt csinálni
. Ott az xDebug, hibajelzésre... Patterneket nézegettem. Van más dolgom is
.
include('vars.php'); // működik.
include 'vars.php'; // nem működik, semmit sem jelzett.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazon Alexa
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest