Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
fordfairlane
üzenetére
Én nem mondtam, hogy facepalm de ha már tudjuk hogy jobb akkor miért a rosszabbat használjuk ?

cucka : Nem cél a gyors website?
Elég sok irodalom van fent arról, mikor elemzik, hogy 100-200ms mennyit jelent értékesítési szempontból. Csak hogy egy példát említsek : amazon 100ms-es novekedés, 1%os bevétel kiesés. Ezért írtam a legelején, hogy egy kis látogatottságú sitenál teljesen mindegy, de van ahol számít és még mindig nem értem miért kéne a rosszabbat csinálni ha tudjuk hogy mi a jó 
C-ben meg csináljon siteot akinek két anyja van. Ha még komolyan is vennénk, mennyi egy átlag C fejlesztő bére és mennyi egy PHP ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Tőzsde és gazdaság
- Call of Duty: Warzone
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 5. nap: Paradise Killer
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kés topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Elég sok irodalom van fent arról, mikor elemzik, hogy 100-200ms mennyit jelent értékesítési szempontból. Csak hogy egy példát említsek : amazon 100ms-es novekedés, 1%os bevétel kiesés. Ezért írtam a legelején, hogy egy kis látogatottságú sitenál teljesen mindegy, de van ahol számít és még mindig nem értem miért kéne a rosszabbat csinálni ha tudjuk hogy mi a jó