Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
Atti575
üzenetére
Az a baj, hogy nem tudom, jelen esetben mi számít elfogadható megoldásnak. Nem tudom, hogy az ételek, amiket meg lehet rendelni, benne vannak-e az adatbázisban vagy sem, hol vannak ezek az árak, melynek ismeretében kell a számlát kiállítani. Semmi infó nincs arról, mi az, amit tudsz adatbáziskezelésből, és mi az, amit nem.
Van már a megrendeléseknek adattáblája? Egyáltalán ismered az adattábla fogalmát, vagy azt, hogy mi az a relációs adatbázis?
Nem tudok kész megoldást írni. Egyébként sem szeretek mindent kidolgozni más helyett, de így, ha akarnék, se tudnék. Egyelőre leírtam azt, hogyan lehet adatbázis táblába írni egy rekordot. (INSERT INTO)
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster tlc-m pedál
- LENOVO IDEAPAD 1 15 - Ryzen 5 5500U, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, LENOVO Premium Care garis
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi