Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Canon EOS DSLR topic
- Monitorkalibráló eszközök
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Attól népszerű, mert egy könnyen tanulható, nagyon megengedő szabályokkal ellátott szkriptnyelv."
Lényegében én is ezt írtam, csak kicsit hosszabban kifejtve. De gondolom továbbolvastad.
Igen, végül is ennek része lehet az is, hogy nem kap az arcába a gányoló fejlesztő mindenféle hibákat, ha olyasmiket követ el, amikről eddig szó volt (ez a hátránya is a nyelvnek, ahogy arról már korábban beszéltünk)."egy részük annak köszönhető, hogy Rasmus Lerdorf nem értett a programozási nyelvek fejlesztéséhez, a másik részük meg annak, hogy a mai napig nem ért"
Korábban is írtad, hogy kvázi egy dilettáns majom, de miből gondolod ezt amúgy? (Csak kérdezem, nem tisztem megvédeni.)A phpsadness-t nem ismertem, de jónak tűnik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest