- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Na nehogy már az jöjjön ki az egészből, hogy ti csináljátok jól, mert szétszarjátok a kódotokat, nekem meg túl nagy elvárásom van, hogy egy tömb az maradjon tömb, és ne legyen már hirtelen belőle integer...
"Tudom és értem miért kell okosan kódolni, de azért a php legnagyobb előnyéből ne csináljunk már hátrányt."
Szerinted komolyan az a legnagyobb előnye a PHP-nek, hogy egyetlen változóba beletömködhetsz BÁRMILYEN típusú elemet? Hát ez elég sajnálatos, ha így látod."nem szoktam gányolni"
Hát az előbb mondtad, hogy szoktál, sőt, kifejezetten szereted ugyanazt a változót felhasználni tömbre, objektumra, stringre, jó az vidékre!"engem nem zavar ha egy tömbbe stringet teszel"
Egy tömbbe nyugodtan kerülhet string, azzal nincs is baj, például
$en_tombom = array('valami');
tessék, van benne egy string, és ebben még semmi gányolás nincs.Mutatok példát, ami már a gányolás netovábbja:
$en_tombom = array('valami');
fuggvenyhivas_tombot_varok($en_tombom);
$en_tombom = 123;
fuggvenyhivas_integert_varok($en_tombom);
Valóban gyönyörű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest