Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
j0k3r! #11071 üzenetére
Már bocs, de a hozzászólásba ez állt;
A lényeg, hogy az osztályok ezt a kódot generálják, természetesen változó db számú füllel:
........Én csináltam egy olyat ami legenerálja neki ezt a lehető legegyszerűbben, és nem, nem mondta, hogy egyszerűt akar, de ha nem azt akar akkor majd megcsinálja magának jobb featureökkel (mondjuk értelmesen megcsinálja a tabok nevét és tartalmát ami megint nem nagy feladat).
nyilvan ezt lehetne meg tovabb szofisztikalni, de ez nagyjabol lefedne a kerdezo igenyeit, miszerint egy komplett hmlt oldalt akar generalni php-val.
Egyelőre ő kerek-perec megjelölte a legeneráltatni kívánt kódrészletet, a konkrét segítség kérés erre korlátozódik szerintem.
Szerk : Az meg nem az én problémám, ha valaki szerint szar a megoldásom (nem mondtam soha hogy ezentúl mindenki csinálja így btw) , nyugodtan lehet írni jobbat és szebbet ha valaki szeretne, de azért ne legyek már fasz mert nem lehet arra recskázni hogy mennyire OOP a kód. Én kipróáltam, tök jól működik így is, egy egyszerű sitehoz bőven megteszi, ha meg a kérdezőnek több kell akkor tovább fejleszti ahogy azt írta is a hsz.-ben .
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest