- Amazon Kindle
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Sk8erPeter #11061 üzenetére
Inkább örültél volna, hogy még megoldásnak neveztem a tiéd. Soakot leszólod azért, mert sántít az OO látásmódja, de a tiéd sem jobb. Azt mondod:
public function addNewTab(tabId, tabLabel, htmlContentOfTab)
Első körben syntax error, második körben pontosan tudod, hogy egy Tab-ot akarsz hozzáadni, akkor adj hozzá egy Tab-ot, ne pedig egy metódusban hozz létre raw adatból újat, és azt add hozzá. Single responsibility mond valamit? Nem hiszem.
$tabs = array(
'fragment-1' => array(
'label' => 'One',
'content' => '<p>tartalom egy.............</p>'
)
);Ezt meg hol tanultad? Tömb mire való? Azonos elemek (néha a végletekig leeegyszerűsítve (pl. valami alap osztály)) tárolására, nem arra, hogy újabb olyan tömböket rakjunk bele, amelyek inkább szótárak, így az azokban lévő KeyValuePair-ok csak úgy lógnak a levegőben.
private $tabs = array();
Miért private? Mi van, ha később hozzá kell férni egy leszármazott osztályban? Vagy ilyet nem lehet, annyira egységbe zársz?
Soak kódját nem magasztaltam, az ő megoldása PHP-san ronda és finom, egyedül kiemeltem benne egy jó elgondolást, de az is igaz, hogy az övé több és jobb, mint a te általad berakott pár gondolat, ráadásul te csak leszaroztad, ahelyett, hogy megpróbáltad volna megfogni benne a jót, esetleg a jó útra terelni. Sőt, azt mondtad, hogy a public field-ek miatt akármit berakhat oda bárki, miért, a tiédbe talán nem?
Ráadásul az egyszerű megoldást emeled ki, szerintem a te általad folytatott sokkal bonyolultabb azzal, hogy gyakorlatilag egy helyen intézel mindent.
És még egyszer ne add be senkinek, hogy nekem könnyebb volt a rövid beszélgetések után összehozni azt, amit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest