- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- 8K-s csúcsmonitor az ASUS ProArt portfóliójában
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Sk8erPeter #11061 üzenetére
Inkább örültél volna, hogy még megoldásnak neveztem a tiéd. Soakot leszólod azért, mert sántít az OO látásmódja, de a tiéd sem jobb. Azt mondod:
public function addNewTab(tabId, tabLabel, htmlContentOfTab)
Első körben syntax error, második körben pontosan tudod, hogy egy Tab-ot akarsz hozzáadni, akkor adj hozzá egy Tab-ot, ne pedig egy metódusban hozz létre raw adatból újat, és azt add hozzá. Single responsibility mond valamit? Nem hiszem.
$tabs = array(
'fragment-1' => array(
'label' => 'One',
'content' => '<p>tartalom egy.............</p>'
)
);Ezt meg hol tanultad? Tömb mire való? Azonos elemek (néha a végletekig leeegyszerűsítve (pl. valami alap osztály)) tárolására, nem arra, hogy újabb olyan tömböket rakjunk bele, amelyek inkább szótárak, így az azokban lévő KeyValuePair-ok csak úgy lógnak a levegőben.
private $tabs = array();
Miért private? Mi van, ha később hozzá kell férni egy leszármazott osztályban? Vagy ilyet nem lehet, annyira egységbe zársz?
Soak kódját nem magasztaltam, az ő megoldása PHP-san ronda és finom, egyedül kiemeltem benne egy jó elgondolást, de az is igaz, hogy az övé több és jobb, mint a te általad berakott pár gondolat, ráadásul te csak leszaroztad, ahelyett, hogy megpróbáltad volna megfogni benne a jót, esetleg a jó útra terelni. Sőt, azt mondtad, hogy a public field-ek miatt akármit berakhat oda bárki, miért, a tiédbe talán nem?
Ráadásul az egyszerű megoldást emeled ki, szerintem a te általad folytatott sokkal bonyolultabb azzal, hogy gyakorlatilag egy helyen intézel mindent.
És még egyszer ne add be senkinek, hogy nekem könnyebb volt a rövid beszélgetések után összehozni azt, amit.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Háztartási gépek
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- Újabb 20db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő