Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Peter Kiss #11068 üzenetére

"Első körben syntax error"
    Ezt most remélem csak viccnek szántad. Szerintem teljesen nyilvánvaló volt, hogy csak egyfajta pszeudo-kód volt.

"Single responsibility mond valamit? Nem hiszem."
    Ezt az okoskodó stílust igazán mellőzhetnéd, hálás lennék érte, ha végre magadon kívül mással is megpróbálnál tisztelettel beszélni. Feltételezgetni meg nem kell, Te meg attól nem leszel több, hogy gyönyörűszép kulcsszavakat dobálgatsz. Igen, tudom, miről beszélsz, és tényleg az a követendő.

De hogy végre a szakmai részéről is beszéljünk, és megpróbáljak eltekinteni a szokásos nevetséges személyeskedésedtől: alapvetően igazad van, belátom, hogy a kódom a mutatott formában gány szar. Az a tömbös megoldás okádék, tényleg ezerszer értelmesebb lett volna mondjuk objektumpéldányokat összegyűjteni egy tömbbe, nem csak belehányni ilyen "szótárszerűen". Egyetértek. Utólag ránézve a hsz.-emre nem vagyok rá büszke, de ez van, ezt is megbeszéltük, volt már pár hsz.-em, nyilván van pár, amit jobb lenne törölni utólag. Szívesen fogadom a kritikát, de sokkal jobb lett volna, ha eleve elmondod, mit nem tartasz helyesnek, ahelyett, hogy kvázi leidiótázol. Összesen a tab hozzáadására koncentráltam, néhány HTML-elem legenerálására, és kész, de se időm, se kedvem nem volt szép megoldáson törni a fejem. Ez valóban nem helyes mentalitás, legközelebb inkább várni fogok arra, hogy majd Te jól megírod a feladathoz tartozó szép kódot, ellátod jó tanácsokkal a kérdezőt, és lesz időd és agyad is gondolkozni másnak a problémáján. Legalább nem fogunk vitatkozni. :D
    De ismét elmondom, én nagyon szívesen vitatkoznék veled, de szinte eddig az összes párbeszédünket sikeresen elterelted személyeskedés irányába, és arra próbáltad kihozni a vitát, hogy Te értesz hozzá, én nem, és kész. Ez így nem túl produktív, és a topicot követőket sem biztos, hogy érdekli a kakaskodás.

"És még egyszer ne add be senkinek, hogy nekem könnyebb volt a rövid beszélgetések után összehozni azt, amit."
    Mi ez a rendreutasító stílus? Most komolyan, kinek képzeled magad, hogy meghatározod, hogy mit ne csináljak még egyszer? Adja magát a kérdés: mert különben mit csinálsz? (Azért ilyenkor sajnálom, hogy ezt a nagy hévben nem szemtől szembe mondod.)
    Csak hogy én is tanácsoljak valamit, lehetőleg egy kicsit tekerd le a hangerőt, mert ezzel a stílussal elég nehéz érvényesülni, így csak összeveszni lehet.

Új hozzászólás Aktív témák