Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Fr4G
aktív tag
Hm, most kicsim megnyugodtam, mert nalam ez nem mukodik...
Egyebkent, ha mar igy raszantam magam commentirasra, akkor feltennek egy kerdest, megpedig : megprobaltam a sajat gepemen, localhostra cookiet letrehozni, de nem mukodik, mert szerintem el sem menti. Mit kellene beírni kiszolgalonak?(ahova elkuldi a cookiet). Probaltam httpd.confban virtualis hostot letrehozni, de nem sikerult, vmi problema mindig volt. Pls help, 2 napja emiatt vagyok ideges. -
L3zl13
nagyúr
Ha nem nagyon bénák, vagy nem akarják szándékosan engedélyezni, hogy megnézd akkor sehogy.
Ha lehetne ilyet akkor kiszolgáltatnád az adatbásisod jelszavait felépítését meg hasonló kényes adatokat. Szóval sehogy.
Inkább mond, hogy mire kell, és lehet, hogy megoldható máshogy. -
LionTm
aktív tag
Kérdésem egyszerü hogy lehet megnézni egy fent lévő php forrását ? Tehát a www.akarmi.hu/akarmi.php forrását szeretném megnézni. Még mielött megtalálna mindenki nem hackelni meg crackelni kell meg ilyen hülyeségekre hanem egyszerüen csak érdekel.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Windows 11
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Parfüm topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest