- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Aktív témák
-
Fr4G
aktív tag
Hm, most kicsim megnyugodtam, mert nalam ez nem mukodik...
Egyebkent, ha mar igy raszantam magam commentirasra, akkor feltennek egy kerdest, megpedig : megprobaltam a sajat gepemen, localhostra cookiet letrehozni, de nem mukodik, mert szerintem el sem menti. Mit kellene beírni kiszolgalonak?(ahova elkuldi a cookiet). Probaltam httpd.confban virtualis hostot letrehozni, de nem sikerult, vmi problema mindig volt. Pls help, 2 napja emiatt vagyok ideges. -
L3zl13
nagyúr
Ha nem nagyon bénák, vagy nem akarják szándékosan engedélyezni, hogy megnézd akkor sehogy.
Ha lehetne ilyet akkor kiszolgáltatnád az adatbásisod jelszavait felépítését meg hasonló kényes adatokat. Szóval sehogy.
Inkább mond, hogy mire kell, és lehet, hogy megoldható máshogy. -
LionTm
aktív tag
Kérdésem egyszerü hogy lehet megnézni egy fent lévő php forrását ? Tehát a www.akarmi.hu/akarmi.php forrását szeretném megnézni. Még mielött megtalálna mindenki nem hackelni meg crackelni kell meg ilyen hülyeségekre hanem egyszerüen csak érdekel.
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest