Hirdetés
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
biker
nagyúr
hello! kösz, hogy töröd magad, nem rosszak az ötleteid, de már pár megoldódott, ha érdekel, itt leírom tapszatlatom:
1: az idézőjelet már leírtam, nem jó sem a quot, sem a #34, mert nem látja ennek, hanem a str_replace-ben a cserélendő az '' legyen, és cseréli, maire kérem.
de aposztrófra nem lehet, azt írtam. a másik gond pedig, hogy a felső vesző nem iso karakter, csak egyes táblákban venne, és van ESC kódja, de nincs iso, ezért hibázhat. viszont a beíráskor azonnal cserélem ékezetre ami & #180; illetve ´, az van isoban is, mégpedig ´ & acute; néven. ezzel hibátlanul ír és olvas.
ugyanígy tetszett volna a kettős felsővessző, a & #148; , de azzal uaz a baj, mint a többivel.
2: az str replaceel símán lehet hosszabb karakter formátumot is cserélni, teszteltem, és menni fog a smiley, valami hasonlóan, ahogy leírtam.
Aktív témák
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Apple MacBook
- PlayStation 4
- Bestbuy játékok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G / 12/ 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest