Új hozzászólás Aktív témák
-
magyargyerek
tag
válasz
magyargyerek #1513 üzenetére
(#1513) magyargyerek hozzászólása: írtam:2010-05-17 06:29:47
"Sok sok hozzászólást elolvasva úgy döntöttem veszek egy Braun 9585 Borotvát.
Szerencsémre az Alléban a EW-s polcok alatt találtam .Nem volt kirakva de a dobozát felismerve azonnal megragadtam. Igen kedvező az ára, elsőre el sem akartam hinni hogy 29900-ért az enyém lehet. Eddig Panasonic borotvám volt annó 5-6 évet kibírt. Nem cseréltem volna le ha nem megy tönkre a kapcsolója. a vágóéle még mindíg frankón vágott. Aksija is szuper volt. Sajnáltam hogy ilyen primitív hiba miatt kellett dobnom. A Braun igen finoman dolgozik, jónak találom. majd az idő megmondja mennyit is ér valójában, tartós fog e lenni. Mindenesetre ez a tisztítórendszer amit adtak hozzá segít majd a hosszú élettartalmát befolyásolni. Csak hát annak is ára van, 5ezer körül láttam egy csere patront.:-( Nem tudom mennyire érzékenyek ezek a készülékek a vízköoldóra? Mert nyilván ebben a folyadékban ez is van."
......
Hát ez volt 3 éve!
Akkor vettem ezt a Braunt és eddig bírta. 3 szük esztendőt. A Pana előtte 5-6 évet elment.
Egy életre megutáltam. először szétment a pajesznyitója. Aztán most a végén elektromos baja lett. Egyébbként Sokszor húzta a szörszálakat a Braun, már új korátólkezdve nem voltam oda érte. Viszalépés volt a Pana után.
Most nyitok a Körkéses, felé. Még ilyenem nem volt. Egy hónap után azt mondom jó ez a Philips. Kicsit féltem tőle, meg a 3 forgókésest abszolút nem ismertem.
Eddig ezt tapasztalom a Philips-el:
Jól vág. Persze mert még új de mikor vágjon jól ha most nem.
Kiméletes, de nagyon! Egyetlen vérfolt még nem volt a kényes helyeken. Tényleg pozitív mind a Pana mind a Braun azért bele-bele vágtak azok az anyajegyeimbe és vérzett. Nem nagyon ez férfidolog de azért a sorkéses az másként vág. Negatívum eddig talán az hogy ezzel pár percel tovább tart megborotválkozni mert többször köröznöm kell az arcomon.
Eddigi borotváim a 20-30K-s árkategóriában voltak/vannak. Eddig 3 márka közzül Philips RQ1180 a nyerő. Aztán a 2. Panasonic és végül a 3.a Braun. -
_ak_
addikt
válasz
magyargyerek #1515 üzenetére
Valóban így volt, így is alig akartam elhinni,tegnap megvolt még mind a 4 csomag. Ma majd ki is fogom próbálni. Köszi a tippet!
-
_ak_
addikt
válasz
magyargyerek #1515 üzenetére
Köszi!
Ez esetben akkor lehet, h elnézek én is, bár már le tettem róla, de 30k-ért nem hagyom ott. Nagyából az utolsó reményem a gépi borotvákba. -
_ak_
addikt
válasz
magyargyerek #1513 üzenetére
Nem láttad esetleg, van még belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest