Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
mickemoto #16061 üzenetére
"A gillette sensor 3 is az új kék szériás csíkkal sokat romlott minőségben a korábbi sárgához képest."
A márkanév ellenére én soha nem voltam maradéktalanul elégedett a pengéikkel. (Leszámítva a hagyományos, cserélhető pengés "úri borotvát", amihez még mindig jó pengét gyártanak.)
Pedig, amikor a '90-es évek közepe-vége felé nagy divat lett Magyarországon az addig nálunk nem nagyon kapható, eldobható cserélhető fejes, 2, majd 3 pengés, "profi, fém nyeles", tartóval együtt árult Gillette Sensor, akkor az azt követő években nekem is volt különféle változatokban. Használtam Wilkinson, és más márkájú ilyen borotvát is.
Ám egy idő után inkább mindig kidobtam őket, mert egy vagyonért lehetett hozzájuk csere fejeket vásárolni, amelyek életlenebbek voltak, mint az akkoriban kapható 2 pengés, olcsó BiC eldobhatós borotvák.
(Néhány évvel ezelőtt valami karácsony utáni, beragadt készletes, rendkívül akciós áron rápróbáltam még a DM saját márkás, cserélhető fejesm sokpengés csúcsborotvájára, de elég is volt belőle már egy borotválkozás után.)
Aztán amikor megjelent az Xtreme3, az egyértelműen nyert számomra, ahogyan írtam is nemrég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest