- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz
ElGatto #7139 üzenetére
Én csak waterflexet használtam (használok), így erről tudok nyilatkozni. Habbal sokkal jobb élményt nyújt a borotválkozás, simább lesz az arcom. Ha rendesen odafigyelek egész szépen leszedi szárazon is, persze vannak problémás helyek (ádámcsutka és társai), ahol nem tökéletes. Viszont nem tudom elindult e már a próbaidőszak, ilyenkor szokott lenni. Ilyenkor hazai boltban megveszed, használod, és ha nem tetszik visszaküldöd postán egy pesti címre és visszaadják a pénzed. Általában novembertől januárig tart ez az akció...vedd meg valamelyiket (vagy mindkettőt) és ha ne tetszik küld vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest