Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
gman88
csendes tag
És most látom hogy az új fw száma Q5521_0.140.39.0, de nekem 0.140.32 van,hiába csináltam meg még1x....
-
gman88
csendes tag
Halihó. 32pfl5625h-tipusú készülékem van. Azt vettem észre rajta legújabb szoftver feltétele után, hogy játék alatt,ami hdmi-vel csatlakozik a géphez néha 1-2 mp-re elmegy a hang. Valaki jár hasonló cipőben??
-
gman88
csendes tag
Sziasztok! Láttam itt régebben, hogy belikenlte valaki a megfelelő képi beállításokat hd filmekhez, játékokhoz stb. De nem találom Valaki meg tudná osztani? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
gman88
csendes tag
Hali! Aki használ külső hdd-t filmekre,és netán 32PFL5625H tvkészüléke van,írjon már egy privátot nekem köszi
-
gman88
csendes tag
válasz Turbobacsi #876 üzenetére
Akárhányszor leformázom,akármit teszek rá,nem látja...4napja még ezen néztem meg egy filmet....de nem tudom pontosan lehet aznap este frissítettem a tv-t,eredhet ebből a baj?
-
gman88
csendes tag
válasz Turbobacsi #872 üzenetére
Hát pedig abban van és nem ismeri fel...se a mappát se a file-t. Van valami trükk,vagy csak láma vagyok?
-
gman88
csendes tag
Sziasztok Srácok! Van egy 32PFL5625Htípusú tv-m. Néztem rajta külső winyóról filmeket,de formáznom kellett a winyót,és most nem ismeri fel a filmeket. Tudtok segíteni?Milyen fájlrendszerbe kell formázni?
De az is lehet hogy a felbontás a nagy?1920x816 os....[ Szerkesztve ]
-
gman88
csendes tag
Köszöntem a segítséget! Frissítettem,és úgy látom jó is lett. Még annyit, hogy digihez, milyen beállítást javasoltok? Tehát rendes sd jelre. Köszi!!!
-
gman88
csendes tag
Sziasztok! Van egy 32PFL5625H típusú tv-m,egy hónapos kb. Játéknál vettem eddig észre,de most már ha tv-t is nézek előfordul, hogy olyan 5mp-re elmegy a hang. Valami beállításbeli probléma lehet,vagy vigyem vissza cserére?
Köszi a segítséget!!! -
gman88
csendes tag
Sziasztok!!!
Pár napja vásároltam egy 32es Philips 32PFL5625H-t. Olyan bajom van, ha xbox360al játszok vele, néha mintha szét akarna csúszni a kép, mintha nem frissítene időben. Box 1080p-s beállítással üzemel,tv-n is elvileg minden jól van beállítva.
Még új vagyok ebben a ,,vllágban", kérlek benneteket segítsetek!!
Köszönöm szépen!
Csáó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Milyen széket vegyek?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Tudományos Pandémia Klub
- leslieke farmerzsebe
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest