- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Autóhifi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikitorony
tag
válasz
wolfman #14959 üzenetére
Valamiért csak fejlesztik az OS-eket, nem? Nem állítom, hogy attól minden felhasználónak jobb lesz, ha frissít. Csak ha van egy verzió, aminek vmelyik funckiója nem működik, akkor vagy egy korábbi még működő vagy egy újabb működőt akarna használni a felhasználó. Talán (?) van ahol engedik a korábbit visszatenni, de inkább az a jellemző, hogy a jelenlegit vagy annál újabbat lehet telepíteni - leginkább ezért a frissítési mánia.
Kolléga Z1 Compact-ján is csak 4.4.4 van, és isteníti, hogy milyen fürge, semmi lassulás - jól döntött, mert lassan 2 éves Android és tényleg szupergyors. Míg más 2 éves modellek a legújabb szoftverrel lassulnak már a stock verzióhoz képest.
Haverom iPhone 5-ön vígan elvan az iOS 8.1-gyel, neki megfelel, egy rossz szót nem hallottam tőle az elmúlt 4 évben.
De én se frissítettem a 10-esre, mert bár vannak olyan dolgok, amik tetszenének benne, de van 1-2 olyan is, ami nagyon nem. A funkciók működnek, a csicsa meg nem kell. Persze az iOS 10 kevesebb helyet foglal, így több tárhely maradna minden másnak - ez az egy csábító tényező van számomra. -
Vikitorony
tag
válasz
wolfman #14941 üzenetére
Végre sikerült olyat írnom, amire reagált is valaki
A "verziófrissítési mizéria" azért van, mert szerintem sokakkal előfordult már, hogy jött egy frissítés (akár automatikusan), ami után vmi elromlott - pl. ahogy (#14924) zsegif-nél is.
Ezután mit tud tenni a jó ember? Várja a következő frissítést vagy elküldi szervizbe. Nem tudom ki mire használja a tv-t, de szerintem az az elsődleges funkciója, hogy működjön és lehessen használni, nem pedig az, hogy szervizben legyen napokat, heteket. -
Vikitorony
tag
Teljesen laikus vagyok, szóval nem viccből kérdeztem.
Azt tudom, hogy az android egy fos rendszer telefonon. Ha csúcskészüléket veszel, akkor talán van esélyed, hogy 2-vel későbbi főverziót is megkapj, de ha csak erős középmezőnyt veszel, akkor örülhetsz, ha fél-egy év késéssel megkapod a következő főverziót, ha meg még gagyibbat vesz az ember, akkor jóformán felejtse is el, hogy bármi frissítést kap.Bár ahogy látom (#14924) zsegif és (#14925) oszy reakcióját, nem sikerült valami jól a 6-os frissítés... Csak ilyenkor mindig az baj, hogy egy 2 elemű minta nem reprezentatív. És ugye én is pont a 55PUS6561-t néztem ki.
Egyébként egy 32PFL3158H/12-t váltana az új TV, ami egy buta tv. A médialejátszó része teljesen jó, képe is megfelelt ekkora méretben. -
Vikitorony
tag
Milyen sűrűn kapnak a TV-k frissítést? Ahogy látom 5.1.1-es Androiddal jönnek, és 6.0.1-es a legújabb (55PUS6561-re kerestem) elérhető.
Software historySzámít egyáltalán? Android 7-re épülő frissítés várható? Vagy TV-n édes mindegy?
-
Vikitorony
tag
Láttam egy-két videót a mostani Philips TV-kről, de nem teljesen tiszta. Hogy kell elképzelni az Android TV-t? Minden ami elérhető telefonon/táblagépen, az letölthető a Play Store-ból?
Van valakinek tapasztalata az Eurosport Playerrel? Letölthető, futtatható a TV-n? Mivel a drágalátos Invitel kivette a kínálatból az Eurosport 1-2-t, ezért kénytelen vagyok alternatív módon nézni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Ingyenes az Epic Store-ban a ma megjelent Deliver At All Costs
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest