Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cr00py

senior tag

válasz blakey #35682 üzenetére

Több tv van itthon, más márkák is, de azok szinte azonnal igazodtak az átállításhoz. Ugye éjszaka kellett állítani, reggel első bekapcsolásnál már a helyes időt mutatta. Ez sajnos nem.
    nem is feltétlen az idő a legnagyobb gondom, hanem ez az állandó csatorna mizéria. Össze-vissza vannak, hiába van kikapcsolva az auto.csat. frissítés, akkor is random frissítgeti. Bekapcsolásnál jön a szokásos " A csatornalista frissítésre került" üzenet.. olyankor már tudom, hogy megint órákat szenvedhetek vele. ( A többi tv-n is frissít, ha van valami csatornalista frissítés, de ott marad minden ahogy volt, maximum 1-2 helyet tolódik, ha közé jön 1-1 új csatorna.
    Van itthon egy Lg tv is, az ettől újabb, de ott egy auto. csatorna keresést ha elindítok, 3-4 perc alatt megtalálja mindet, sőt.. sorba is rendezi, nem kell nekem vele szórakozni, itt meg össze-vissza.. van olyan csatorna, amiből 6-7 db van, különböző minőségben, elnevezve nincsenek, nekem kell keresgélni. Picit már unom, így inkább lecserélném, ezt meg elajándékozom valakinek.

FTTH Digi van egyébként, bár ez gondolom ebből a szempontból irreleváns.

Új hozzászólás Aktív témák