Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi haladó szinten
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Apple notebookok
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
"gondolok itt az SD tartalmak felskálázására, a deinterlacing képességre és az oldalsó betekintési szögre"
Ez egy jól megfogalmazott korrekt kérdés! A ma még uralkodó SD megjelenítés a lényeg.Ezek a különbségek a paneltól és az azt hajtó képjavító áramköröktől függnek. Mindkettő feltétel a 4000 szériában gyengébb, mint a 6000-7000-ben.
Én úgy szoktam fogalmazni, hogy az alsóház 1-2 év lemeradásban van a középkategóriától és legalább 2 év lemaradásban a felsőháztól. Értve ez alatt a képminőséget, nemcsak a szolgáltatásokat.Az viszont egy jó kérdés, hogy ezt észreveszed-e. Ha nem láttad ugyanazt egy közép vagy felsőkategóriás TV-n, akkor összehasonlítási alap híján szerintem nem.
De ha egyszer már volt valakinek közép- vagy felső kategóriás TV-je, akkor észreveszi és zavarja egy olcsóbb, belépő TV képe. Ellenben ha az elméletem igaz, (igaz ), akkor ami 2-3 éve felső kategória volt, az most lehet, hogy pont egy 4000-es.
Ez a szép a technikában!Meliora sunt bono inimica
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest