Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ma voltam a bécsi belsős Philips shopban, végre egy hely ahol nyugodtan meg lehetett nézni pár TV-t

Fotel, távirányító, csend, aztán próbálgatás...
Volt 40"-os 6-os, 7-es, 9-es, és a nagy 21:9-es, mind idei friss modell.Engem főleg a 40PFL7605 érdekelt, az árából adódóan, ez az egyetlen, aminek még egyáltalán elgondolkodtató az ár/érték aránya a plazmákhoz képest. És azt kell mondjam gyönyörű képe volt. Kifogástalan feketék, szép színek, állítgattam is egy kicsit, semmi fogást nem találtam ezen a téren. A clouding sajnos látható, de kizárólag akkor, ha full homogén sötét kép van. Az meg nem életszerű úgysem.
Sajnos ami inkább zavaró, az a mozgás. Ebben sokkal jobbak a plazmák. Akármilyen 100 meg 200hz, meg áramkör stb, akkor is darabos, recés a gyors mozgás... még a 9-esen is. Ha leveszem alap beállításra, akkor röcög, ha meg rátolom az összes hibajavító áramkört, akkor meg aura van a mozgó dolgok körül, meg képhibák... nem vészes, de észrevehető közelről.
Most így nyomogatva a távirányító sem olyan vészes, bár azért bőven létezik ergonomikusabb. Kicsit elszálltak ezek a dizájnnal... itt említeném meg, hogy a menürendszer, szoftver, csatornaváltás sem valami gyors... ez már elsőre feltűnt, hogy bizony várni kell.
Itt nekem csak az ár fog dönteni szerintem. Sajnos amíg 46G20-at kapok a 42PFL7685 áráért, addig esélytelen a philips, legyen akármilyen szép, meg ambilightos... valami jó akciót, vagy susmust kéne kifogjak ahhoz, hogy belemenjek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Arc Raiders
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE65QN900FTXZT) 165CM 8K NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest