Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
wizzgeri
tag
Sziasztok még mindig kérdés lenne hogy 8503as android tvre,hogy lehet windowsos gép képét,wifin keresztül kivetíteni? Airdroppal sikerült,de nem az igazi,rossz a képminőség,illetve az fps..előző 6272es tvnél ez hibátlanul,jó minőségben ment!
-
wizzgeri
tag
-
wizzgeri
tag
válasz #99499520 #18545 üzenetére
Na csao! Csak röviden,mert csak rövid ideig tudtam vele játszani . A rendszer elsőnek,mert meglepődtem,nagyon pozitívan csalódtam! Rögtön frissített távirányító/android, sokkal fürgébb mint amire számoltam! A képe is nagyon szép,ahogy a kollega is írja ips glow bejátszik full feketén,de normál tartalom mellett fénynél/sötétben egyáltalán nem látszik. A hang az is meggyőző,de mondjuk LG soundplate-tel használjuk! A betekintési szög nagyon más a régihez képest. Sokkal élénkebbek a színek mint az előzőn volt. Ezek az elso tapasztalatok hirtelen! Ha van valami konkrét kérdésed, írj majd üzit!
[ Szerkesztve ]
-
wizzgeri
tag
Na ez szuper hír,mert az volt a baj a régi philips pus6272nk nem irta csak a csatorna nevét,meg a kis logót mellé,a régi lg-nk meg web0s 2vel is irta az aktuális műsor nevét,és azt is hogy épp mennyi van hátra belőle. Ez hiányzott,jó hogy újra lesz ilyen ,nem kell külön műsorújságot nyitni miatta.
-
wizzgeri
tag
Wow ez nem semmi összefoglaló. Nekem egy fórumtárssal sikerült megegyeznem aki ugyanilyen akcioban vette mint te és 240ért átveszem tőle magát a tvt. Szerintem ennyit megér azért. Annyi kérdésem van, ha lapozgatsz a csatornák között,kiirja a műsor címét,illetve hogy hol jár a tartalom? Nekünk is digi kábel van.
-
wizzgeri
tag
Mediaban az 55pus8503 most 266. Mi a véleményetek az ips+edge led kombóról? Érdemes? Már 2 hete nincs tv-nk lassan tényleg kellene vegyünk
-
wizzgeri
tag
55oled803 emagon 449.990 ez talán a legolcsóbb amenyiért láttam újonnan.
-
wizzgeri
tag
Mi a különbség a PHILIPS 55PUS7363/12, és az 55PUS6561/12 között? Annyit tudok hogy a panel más,(ips/va),illetve a 7es széria tudja a p5öt. Előbbi 188 media marktban a 6os szerias pedig itt harfveraron 150 szintén bontatlan 2 év garival. Melyiket érdemes megvenni? Köszi a választ előre is
-
wizzgeri
tag
Sziasztok 55pus6561 re melyik a legfrissebb verziója az android tv-nek? Illetve mit gondoltok róla ,mint készülékről?
-
wizzgeri
tag
válasz Gyulu25 #18396 üzenetére
Hívtam az illető céget is ,és elvitték a 8503at is. Ilyen az én formám
Egyébként így játékon kívül már, a 8503 ips lett volna,nekünk va-s 6272-nk volt.(eladtuk ugye mert úgyis valamelyik összejön majd-gondoltam én- segáz van egy 22colosom addig is ) Mennyire észrevehető/milyen különbségek vannak a 2 között?
[ Szerkesztve ]
-
wizzgeri
tag
Buta kérdés: amikor csatornát váltotok android tv-nél ,milyen információkat ír ki? Nekem most még saphi van,és nekem csak a csatorna nevét és egy kis logót tesz ki mellé. A régi web0s-es lg kiirta az aktuális műsor nevét is illetve hogy hol jár éppen.
-
wizzgeri
tag
Értem, én is értetlenül álltam a tv előtt. Egy másik eladó lekezelően csak ennyit mondott nekem: "mit várok,ez philips.. az lg meg a samsung menűje normális,a többit el kell felejteni.." most ezzel csak az a baj hogy a feleségem is ott volt velem és csak ezt látta. De szinte biztos vagyok benne hogy nem lehet ilyen lassu a produkció.. neked milyen a távirányító? Képet tudsz linkelni?
-
wizzgeri
tag
Volt másik "alap" philips távirányító,azzal egy fokkal jobb volt,de még úgy sem volt olyan mint a saphis tvnk(nem egy sebességbajnok az sem) van esetleg másik alternatíva amivel lehet kezelni az android miatt? (Mobil appal esetleg,arról tudok. Vagy airmouse vagy bt-n keresztül távirányító/billzet kombó) őszintén meglepődtem,gyorsabbra számítottam... van xiaomi mi boxom 4k-s és ott sincsen döccenés sem.. ezért nem értem
-
wizzgeri
tag
Sziasztok! Voltam ma a mediaban a 7503 at nem tudtam kipróbálni,viszont a 8305 és 8505öt igen. Teljesen ledöbbentem milyen lassú volt a rendszer. Ez normális? Még lassabb volt mint a 6272esünk saphi rendszerrel. Sok másodperc telt el mire reagált,illetve minden 3.-4. gombnyomásra történt valami(fel le menüben,menü előhoz/elrejt). Kíváncsiságból megkèrtem az eladót hadd próbáljam ki az 55oled803-ast,az is elsőre nagyon gondolkodóba esett,és csak utána tért úgy,ahogy észhez. Apuméknak sony full hd android tvje van,az hibátlan sebességű,lehet az hogy a 4k felbontás miatt nem elég a hardver? Vagy mitől van ez hogy ilyen döcögős a rendszer? Vagy a media marktos azért mert állandóan megy,lenne ilyen lassú? Az oledeshez kaptam egy "sima" philips taviranyitot,azzal is megnyomkodtam a 8303 és 8503at azzal 1 fokkal gyorsabb volt,de döcögős még mindíg.. Teljesen meg vagyok lepődve,erre nem számítottam egy 300ezres vagy még drágább készüléknél..
-
wizzgeri
tag
Akkor neked szuper én is happy vagyok hogy beszereztem egy droid TV boxot.
-
wizzgeri
tag
Majd ha hazamentem megnézem nekem milyen sw van rajta
-
wizzgeri
tag
Nem ezzel lenne a gond, de ami 100al többe kerül meg az android TV (pontosabban a hardver gyengesége +az optimalizálatlanság miatt) szenved. Illetve miért van az, hogy ezt a régebbi philips tv pedig tudja ugyan úgy a saját szoftverével? Meg szerintem 2018ban amúgy sem nagy szám már, elvárható lenne. Csak az ambilight miatt váltottam lg-röl, teljesen elégedett voltam vele, nem panaszkodtam elözö hozzászólásaimban sem, csak megosztottam a tapasztalataimat, nem tudom miért kell megszólni, hogy mit kell venni meg mit nem.
-
wizzgeri
tag
Tudsz küldeni képet róla hogy mutatja légyszi? Illetve egy szoftverszámot? Köszi elöre is
-
wizzgeri
tag
sajnos nálunk csak magát a csatornát illetve a "pozicióját" (értsd: pl nálunk a 4-es az m1 HD) irja ki, semmi mást. Ha rákattintok a távirányitón az információra akkor irja ki az aktuális illetve a következő müsor nevét, illetve hogy mennyi van vissza az aktuálisból.szóval gáz.
-
wizzgeri
tag
ha külön rákattintok hogy épp mi megy akkor kiirja igen, de az csak akkor tünik el ha még egyszer rákattintok. Na ez webOS alatt annyi volt hogy ahogy kapcsoltam a csatorna mellé kiirta ezeket az infókat alapból 5mp-ig és eltünt. nem kellett 2x gombot nyomogatni, meg várni, mert lassú ugye..
-
wizzgeri
tag
válasz Szoke1982 #17235 üzenetére
szia Nekünk elég fényerős a panel igen, szellemképpel nem találkoztam! A 24hertzel kapcsolatban nincsen tapasztalatom!az ambilight nekem nagyon nagyon bejön csak azért váltottunk. jobb lenne egy android TV-vel bármennyire is szidják(van is egy xiaomi mi box 4K-m)
Negativumok számomra:
A menü elég lassúcska főleg úgy hogy LG webOSről jöttünk. Zavaró továbbá ha leveszem a képet(alváshoz sokszor jó lenne ha duruzsul valami) az ambilightot sehogy sem lehet kikapcsolni
néha magától leveszi a hangerőt.
ha csatornák között váltasz nem irja ki mi megy éppen és hogy épp az aktuális müsor hol tart (webos tudta az lgvel ugye)ha bármi más kérdés van, kérdezz nyugodtan hiszen úgy tudom csak annyi a különbség amit kérdeztél és az enyém között hogy az enyém 3 oldalon világit. javitsanak ki a forumtársak de ugy tudom hogy az 50" és az 55" panelje más ! én az enyémről tudtam csak nyilatkozni ugye.
-
wizzgeri
tag
Nekem 6272 van mire vagy kíváncsi?
-
wizzgeri
tag
nekem van hasonlóm,(50PUS6272) lassúnak találom a menüt,különösen a müsorfüzet jön elő lassan..hosszú másodpercek telnek el, mire betölt (web0s 2.0 -ról érkeztem) , nagyon fényesnek találom a tv-t éjszakára, illetve nem lehet kikapcsolni a kijelzőt anélkül hogy menne az ambilight..ezen kívül minden rendben..remélem jön valami frissités ami ezeket orvosolja.. egy android TV- rendszernek jobban örültem volna,de ez van.
-
wizzgeri
tag
nem androidos sajnos ahogy mondod. ez az egyetlen szívfájdalmam , hogy olyan rendszerrel szerettem volna. mondjuk egy android tv-s box beszerzése nem nagy gáz, csak ez a kikapcsolt kijelzőnél aktiválódó ambilight attól nem oldódik meg
egyébként az android tv rendszer annak ellenére hogy savazzák, gondolom jobb, mint ami ezen a tv-n van ugye? (ez is linux alapú ugye,de mégsincs play store stb stb)
esetleg ez??:
https://toengel.net/philipsblog/2018/03/02/philips-neue-firmware-fuer-2017er-tv-serien-6162-6262-6272-tpm177e-2-70-151/
ha ez jó lehet akkor hogy tudom feltenni? nekem az 50PUS6272/05 van. van ami /12 végű. azok között mi a különbség?
[ Szerkesztve ]
-
wizzgeri
tag
sziasztok! gyors kérdés 50PUS6272 vel kapcsolatban. Ha a TV kijelzőjét kikapcsolom (csak hang legyen) akkor az ambilight automatkusan bekapcsol, még akkor is ha eleve ki van kapcsolva. ki lehet iktatni ezt valahogy? mert eléggé idegesít , hogy megy ha akarom ha nem.
-
wizzgeri
tag
válasz szasza_1 #16506 üzenetére
köszönöm, rápróbálok, aztán jelzek hogy sikerült e! Nekünk LG 680V volt és azon az energiatakarékos módban gyönyörűen levitte a fényerőt a szin/kontraszt stb megtartása mellett. az mondjuk hiányzik, de akkor majd kisilabizálom itt is hogy ne süsse ki a szemünket este a készülék
-
wizzgeri
tag
válasz ujhelyiferi #16502 üzenetére
szia én 50PUS6272/05-öt vettem. ha jól látom a te rendszered sem az androidos ugye? Nekem is tetszik a TV,de esti tv-zéshez túl fényes.. hiába veszem le "energiatakarékos" módra. erre van valami megoldás?
-
wizzgeri
tag
sziasztok szóval senkinek nincsen tapasztalata Philips 50PUS6272 -el kapcsolatban? én megvettem közben , de még nem volt időm "babrálni" vele. de amint rendesen beüzemeltem akkor fogok írni tapasztalatokat képeket-ilyesmiket. de ha addig van valakinek hozzáfűznivalója ,ne tartsa magában
-
wizzgeri
tag
sziasztok most akciósan van angliában a Philips 50PUS6272 tipusú készülék. az egyedüli dolog amiben nem vagyok biztos vele kapcsolatban az az oprendszere. Tudom hogy nem android tv, hanem valami Linux alapú oprendszer. Ki mit tud erről? mennyire használható? amúgy olvastam a kritikákat róla, szerintem egész vállalható! Várom a véleményeiteket , tanácsaitokat , tapasztalataitokat! Egy leendő ambilight felhasználó
-
wizzgeri
tag
válasz lorinser #13521 üzenetére
igen ezt mondom én is ez a díj mennyire lehet nívós?mert ha olyan akkor azért érdemes rajta elgondolkozni..szerintem ha kifutó lesz (már az is?) akkor azért bele lehet jó akciókba futni..
OFF: én vettem most egy LG 49uf680V-t sajnos lemondtam egyelőre az ambiról mert ez nagyon jó áron volt.
4k-s,2év garival 140e.
de amint látok egy ilyen 7600 szériát jó áron akkor lecsapok rá mint tyúk a ...
-
wizzgeri
tag
válasz #94529552 #13501 üzenetére
hát nem szeretnék kísérleti nyúl lenni :S kivárásra játszok szerintem..most több mint valószínű valami tömegTV-t veszek aztán ha vmeik philips modell megbizható lesz akkor megveszem azt..
de egyébként pl a 7600 as széria az nem jobb?az még valami díjat is nyert állítólag.mondjuk az már bőven a nem olcsó kategória számomra de még talán ez megfizethető lenne valahogy
-
wizzgeri
tag
válasz Luck Dragon #13499 üzenetére
Köszi ez azért elég kielégítő válasz volt
-
wizzgeri
tag
ez már 2k16ugye?
http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_philips-55pus6561-12-ultrahd-android-smart-ambilight-led-telev%C3%ADzi%C3%B3-1197937.html
-
wizzgeri
tag
Ez lenne az:
http://m.emag.hu/philips-42pfl7008-led-smart-televizio-106-cm-3d-full-hd-42pfl7008k-12/pd/E60RNBBBM/#refurbishedErről mi a vélemény? Ez 7es széria..nem tudom az jelent e valamit..azt látom h kamera van benne mondjuk az nem hoz lázba..
-
wizzgeri
tag
válasz vectra1982 #13482 üzenetére
Sajnálom nagyon hogy Te így jártál vele.. Én nagyon gondolkozom most 140 mmban. 60napos visszavásárlási van rá. Ha nálam is ilyeneket produkál akkor visszavágom. Az emagon láttam még egy tipust ami beleférne a büdzsébe arról mit gondoltok? Azt írja hogy újracsomagolt meg 2013as.gondolom ha ujracsomagolt akkor már valakinek nem jött be, ugye? csak ez még a nem androidos széria. Azt olvastam hogy kinosan lassú a menü rajtuk.mindjárt linkelem. Pill
-
wizzgeri
tag
válasz Luck Dragon #13479 üzenetére
már közben fel is fedeztem...hát nem büszke..60napos visszavásárlás van.az asszony pici babával lesz nemsoká úgyhogy mondom neki hogy teszteljen mindent a tv-n hogy mik jönnek ki rajta..kíváncsi leszek.félek hogy csalódni fogok de jó lenne ha szépen működne 140et nagyon megér , ha jó..3d-t én nem nagyon használnék főleg nem 12e ft ért 2 szemcsiért..de persze ha van benne és mégsem működik az nagyon gáz..
-
wizzgeri
tag
válasz Luck Dragon #13476 üzenetére
én 6550 ről olyan idegesítő hibát nem olvastam vagy csak nem voltam elég figyelmes?
-
wizzgeri
tag
válasz Luck Dragon #13474 üzenetére
a 3 közül talán ez a legkisebb rossz ugye?tudom nem ajánlod a tavalyi modelleket (2015ös ez ugye?) de ennél nem hiszem hogy találnék kedvezőbben. Én merem remélni ha jön frissítés ez is meg fogja kapni..vagy ne is álmodozzak?
-
wizzgeri
tag
sziasztok erről mi a véleményetek?
http://www.euronics.hu/PHILIPS-42PFH630988-p39902
esetleg:
http://www.euronics.hu/PHILIPS-40PFH651088-3D-Android-SMART-LED-Televzi-p47988
vagy ez?:
http://www.euronics.hu/PHILIPS-40PFH655088-3D-Android-SMART-LED-Televzi-p46058
[ Szerkesztve ]
-
wizzgeri
tag
válasz Luck Dragon #13332 üzenetére
koszi
-
wizzgeri
tag
mikor debutalnak a 2016os modellek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Windows 10
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Filmvilág
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest