Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Androidos tablet topic
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAGUS7
tag
Sziasztok egy 55PUS7503/12 tv-ét szeretnék a falra szerelni,ezt néztem ki hozzá [link] van esetleg olyan ami ennél jobb lenne ebben az árkategóriában?
iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
MAGUS7
tag
Sziasztok Oled806-hoz van valamilyen ajánlott beállítás? A legutóbbi frissítés óta valahogy nem az igazi a kép,az Autómata fényerőt már kikapcsoltam,de nem tudom hogy még mit kapcsolhatott vissza a frissítés.
-
MAGUS7
tag
Nekem is pont xbox mellé lenne,One X,meg ugye a hdr érdekelne mennyit dob a játékokon meg a filmeken,55PUS7503-nél sajnos nincs igazi hdr,de mindenben többet nyújtana a 806,annó nem mertem Oled-et választani a beégés miatt,a hangzás milyen ?
-
MAGUS7
tag
Sziasztok!
Gondolkozok Oled-re váltáson,jelenleg Philips 55PUS7503-at használok,amit jó tévének tartok,az Ambilight miatt maradnék Philips vonalon,meg nekem az Android rendszer is bejön,55OLED806 -ot néztem ki,igaz van olcsóbban Lg Oled,viszont az 55OLED806 több Hdr formátumot támogat,Ambilight,2.1es hangrendszer amik a 55OLED806 mellett szólnak,van esetleg olyan aki régebb óta használja ezt a modellt ? mik a tapasztalatok? Vásárlással érdemes lehet még várni ? kaphat nagyobb akciót ?iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
MAGUS7
tag
Sziasztok! csak nemrég vettem észre hogy van frissítés 7503-ra,frissítettem is,a gyári lejátszó sokat javult,akadás nélkül megy a 4K HDR,USB 3.0,van már felirat kezelés is,most viszont a VLC akadozik,helyette most Kodit használok,nekem az új kezelőfelület is bejön,viszont a Hang nagyon tompa lett ki milyen beállításokat használ ? tudnátok ajánlani valamit ? Pixelhiba ellenőrzésre van valamilyen program ?
-
MAGUS7
tag
Szia
[link] itt,közben amúgy rájöttem hogy csak elírás.
Tegnap meg is jött az 55PUS7503 ugye LG 42LF652V-ről váltottam.
Az Ambilight nagyon bejön,a hangzástól többet vártam,a talp elég csinos,rengeteg alkalmazás van,az Android gyorsasága is jó,a távirányító csalódás,jobbat vártam,a középső navigációs gomb szinte használhatatlan,nem lehet kitapintani az irányokat,beépített mikrofon ami pozitív.
Játéknál (ps4 pro) kissé mintha lassabbnak érezném,input lag ugye az IPS előnye,de ehhez a modellhez meg nem találtam Input lag értéket.
Van/vannak valamilyen ajánlott beállítások ? P5 gondolom alapból be van kapcsolva ? legalábbis a beállítások között nem találtam meg,hogy lehetne variálni vele valamit,érdemes frissíteni ?iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
MAGUS7
tag
Köszönöm a válaszokat,az Androidnál a kérdésem inkább arra irányult hogy a SAPHI miben más mint a sima android tv,55PUS7503-nál ki van emelve hogy SAPHI operációs rendszer,ANDROID Nougat,a 3D nem volt szempont nekem,csak akkor az LG 42LF652V volt a legjobb választás számomra,most meg ugye érdekelne hogy milyen a VA panel,meg a Philips extrák,55PUS7503-nál egyedül input lag adatot nem találtam.
-
MAGUS7
tag
Sziasztok! jelenleg egy LG 42LF652V tévét használok, ami Full HD IPS Direct LED erről váltanék,ezek közül választanék ps4 pro mellé,meg ugye sorozatok,filmek,HBO GO
50UK6950PLB VA Direct LED
55UK6950PLB IPS Edge-LED
55PUS7503 VA Edge-LED 10 bit
Az LG mellett szól az 5 év garancia,webOS,Magic Remote
Philips mellett,A hangrendszer LG 2x10 Philips 2x22,5 ez érezhetően többet nyújt ? Ambilight ? ezt ugye még nem tudom mennyire fog tetszeni,Philips P5 Engine amit még dicsérnek,10 bites panel,az LG 8+frc,miben ? mennyivel jobb a valódi 10 bit ? a távirányító felveszi a versenyt a Magic Remote-al ? SAPHI-val mik a tapasztalatok ? ugye az Android tv-nek nem a legjobb a híre,miben más mint a sima android tv ? van esetleg aki Lg-ről váltott ? van olyan extra még ami miatt a Philips lenne a jobb választás ? HBO GO-val mi a helyzet ? minden véleményt örömmel fogadnék,eléggé elakadtam.iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest