- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Gaming notebook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AshaNoR
tag
Sziasztok szeretnék csatlakozni a klánhoz!
Kínai vonalat tolom most, Type 58 és WZ-131 áll a garázsban. -
opzozi
tag
Sziasztok!
Kevés csatával (~400) kisebb klánt keresek, ahol fejlődhetek. Elsősorban TD és Medium vonalon mozgok. Jelenleg T4-T5 körül vagyok még csak.
TS nem akadály. -
emre
veterán
Gondolkodtam a dolgon, és a Dmech-nek lehet ide kellene költözni, azoknak legalább is akik aktivizálódni szeretnének század tekintetében.
-
törölt tag
-
tomabear
csendes tag
Sziasztok!
Igaz, nem vagyok régi WOT-os ,de szigorúan katonai hierarhiára épűlő klánt vezetésében szivesen részt vennék. COD-os időszakomban az egyik klánban 3-4 hét után vezérhelyetesnek választott a csapat. Tehát tapasztalatom van. Viszont teljesen más elképzelésem van egy klán vezetéséről, mint a többségnek. Egy klánnak van ugynevezett FUN része és van egy "KATONA"-i ága. Mind a kettőben lehetsz egyszerre is! Viszont a katonai-ág igen szigorú kell, hogy legyen! A fun része kell, hogy kitermelje a katonai ágat. TS mindkét részleg részére kötelező!! A közös játék szintén. Ha játszol, akkor azt a klántársaiddal tedd. Egymást segítve harcoljatok szakaszban. A katonai alakulat pedig vagy gyakorlatozzon vagy századozzon. Hát szoltam UFFF!
-
törölt tag
Vííccselőődni semlehetmáá? Csókolom a kezsitlábát naccságosúr!
Nálunk a nem túl aktív tagokat szélnek eresztjük. Aki egy közösséghez akar tartozni, és élvezni az együtt játszás előnyeit, azt megtartjuk.
2 hét próbaidő alatt bőven kiderül, ha valaki nem csapatjátékos.
Szerintem csak kicsit nagyobb szigorral kell kezelni az embereket.
4 napig nem jött fel TS-re "valaki", miközben láttam hogy játszik, megkérdeztem hogy mi az oka ennek, azt mondta nem szereti a TS-t.... hogy akar csapatban az ilyen?
Inkább legyünk kevesen, de ez a kevés játszon együtt, ismerje egymást jobban.Szép napot
-
fsb1000
nagyúr
válasz
#21346560 #502 üzenetére
A régi sérelmeid próbáld a másik fórumba tartani.
Viszont ha van értelmezhető véleményed azt szívesen olvasom a PHE működéséről vagy akár annak a feloszlatásáról, illetve azokról a kisérletekről is amikor a 39 fős tagságot megprobáltam valamilyen együttműködésre, egyűttjátszásra bírni.
-
Napfénysüti
nagyúr
Bár én sose voltam tag azért sajnálom és szomorú dolog hogy feloszlott a PHE.
-
jano_77
nagyúr
Olyan embernek kellene kezébe venni a kezdeményezést, akinek már nagy tapasztalata van a játékban és esetleg van a klán alapításban is, tudja, hogy mi-mivel jár, mi kell egy ilyen klán alapításhoz pl.
Jó lenne, ha megmaradhatna a PH-sok klánja a PHE vagy akár más névvel. -
krisz74
tag
Távol áljon tőlem, hogy vitatkozzak, de mint írtad, az átadás már ki lett próbálva és működött.Ráadásul sokkal egyszerűbb valamit folytatni, mint újat csinálni.Már csak azért is, mert kevés az olyan ember, mint pl Te, hogy kezdeményezzen ilyet.( Én sem vagyok ilyen )
Talán nem csak a saját nevemben írhatom, hogy a kezdetektől fogva tagja vagyok a klánnak, így talán az okokhoz is van valami közöm.
Mindegy, így döntöttél, megtehetted.
További jó játékot kívánok neked is, és minden volt klántársnak is!
Üdv -
fsb1000
nagyúr
-
fsb1000
nagyúr
válasz
szalai56 #488 üzenetére
Csak ismételni tudom magam: ha van igény egy közös klánra akkor az bármikor létrehozható.
A pénz nem játszik lényeges szerepet, szerintem sem most sem régen, csak a szándék a fontos. Ha van 10 aktív tag, akkor 2000 Ft-ot össze tudnak dobni.Alaposan átgondoltam a feloszlatást és más alternatívákat is, nem hirtelen döntés volt, de minden csepp ezt az írányt erősítette.
-
szalai56
senior tag
Nem bántásként írom az alábbiakat:
Én szeretek kötöttségek nélkül tartozni valahova, ez az alap. A klán egy lehetőség volt a hovatartozáshoz. Amikor megalakult, akkor a PH nevet és logót használta és arról szólt, hogy nem kötelező bármiben is részt venni, de adott a lehetőség. Nem mindenki élt vele, többek között én sem (bár most van mentségem). Ezért én úgy vélem, hogy a tagsággal, ezzel a lépéseddel, kicsesztél. nem tudom nem lett volna helyesebb eljárás átadni a klánvezetést, és hagyni, hogy a PH-sok továbbra is tartozhassanak valahová, ha már Te nem érzed magadénak ezt a klánt. Bár Te fizetted, de szerintem így lett volna tisztességes többiekkel szemben. -
krisz74
tag
Ennyi erővel talán egy aktív tagot is megnevezhettél volna commanderként,aztán vegetáltunk volna tovább.Értem az indokod, de a feloszlatás helyett lehetett volna az egyszer már bevált módszert alkamazni.Mindenesetre köszönöm,hogy megcsináltad anno a klánt, és hogy eddig tagja lehettem.
Üdv -
fsb1000
nagyúr
A PHE klán hónapók óta nem működött. A taglétszám ismét növekedett, de bármilyen közösségi tevékenységet igénylő szándék kudarcot vallott.
Ha tévedek, akkor van a játékosok között annyi önszervező erő, összetartás és közös akarat, hogy újjá alakuljon.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
[HUN]Dani #476 üzenetére
Bocs! Azt kihagytam a felsorolásból, pedig asszem azzal játszottam legtovább, meg az UO-val.... De vagy 8x abbahagytam, mert ott nagyon zavaró volt a csitterek tevékenysége.
UO-ban, meg WaW-ban nem annyira zavart. Illetve a WaW-ban már eleve "könnyített" a játék, talán ezért kevesebb a csitter. -
AlexWolf
senior tag
Detto,
Én nem CoD-oztam, hanem Americas Armyztam rengeteg, aztán meg WoW, amivel huzamosabb ideig játszottam. WoW-ot abbahagytam lassan 5 éve.
Most kicsit hanyagolom WoT-ot, ebben a hónap jönnek olyan gémek, amik jobban érdekelnek, de azok nem multik és a 8.0 is érdekel, szóval úgyis visszajövök. Ráadásul én is sokat feccoltam bele, mindenféle szinten. Amikor meg végleg megunom abbahagyom.(#473) [HUN]Dani Én a fizikát jó ötletnek tartom, ha jól csinálják meg. Tényleg kellett már az, hogy egy loltraktorral ne lehessen blokkolni egy maus-t. Teljesen máshogy kell majd játszani, mert pl előfordulhat, hogy egy ellenséges tank, ami amúgy nem tud sebezni szemből, kitol a fedezék mögül és oldalról szétkapnak.
-
[HUN]Dani
őstag
Nekem személy szerint az új grafika és a fizika egyáltalán nem tetszik. Lehet idővel hozzászokom, de ha nem így lesz akkor byebye WoT.
Mint látom cod-oztál. Megkérdezhetem, hogy melyik részével? Én is letoltam kb. 6 évet cod-al. Főleg a 2. részével játszottam sokat, azzal még néha most is játszom, továbbá játszottam cod mw2, cod bo és cod mw3. Természetesen mindet eredetibe. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Daywalker #471 üzenetére
Elvárásaim azért vannak, vagy lehetnek, mert valószinüleg a TOP előfizetők közé tartozom.
Kb 7 évet COD-oztam (kizárólag multi), mindent megvettem amit lehetett, hogy támogassam a fejlesztőket, és szervereket is üzemeltettem, de két dolog miatt váltottam WoT-ra.
1. Itt nincsenek csitterek
2. A szememet kevésbé fárasztj a WoT.WoT-al is simán lenyomnék 7 évet, de ha a fentiek közül megjelenik az egyik probléma, akkor biztos váltani fogok. És valószinűleg nem csak én....
Nem sokkalom a bevételüket, (egy-egy PC-s játékkal biztos többet lehet kaszálni) és azt is megértem, hogy költséges infrastrukturát tart fenn a WG. De nem kötelező a WoT-al játszani sem pedig fizetni a plusszokért, egyszerüen máshova viszem a hobbira szánt zsebbpénzem ha már nem lesz élvezetes játszani ezzel a játékkal. Eddig nem bántam meg egyetlen fillért sem, bár volt amikor feleslegesen dobtam ki párszáz goldot, csak azért hogy valamit gyorsan kipróbálhassak.
Lehet megszokom az új grafikát is, de majd ez akkor dől el, ha 5-6 óra játék után fejfájós zombiként kelek fel a gép elől, vagy viszonylag frissen és úgy hogy másnap kedvem legyen újra játszani.
-
Daywalker
addikt
Hát nézd, nyilván sokat kaszának, vagy még annál is többet, de elég nagy erőforrás van a háttérben, amit el kell tartani, fejleszteni stb. Külön földrészekre osztott szerverekről nem is beszélve.
Plusz a programozók és nagy országokban support, irodák, marketing stb. Ezek fenntartása nem két forint, bocs, dollár. És vedd figyelembe, hogy rakás playernek adnak olyan elfoglaltságot, amiért nem kötelező fizetni. Szóval ennek fényében elvárni bármit is...hát nem tom. Persze sok mindenen lehetne javítani, ez tény, de amíg ingyé' is lehet tolni, nem panaszkodom. -
fsb1000
nagyúr
Sajnos nem tudom.
De ez már a teszt és nem a fizika bemutató. Ennek ellenére Xp alatt bugzik, win7@64 alatt viszont nem, csak a pályák fele csúnya.
Attól tartok október közepétől már az új verzió rontja a szemünket.
Az is kérdéses. hogy a modokkal mi lesz. Nekem nagyon hiányozna a rég bevált célzó rendszer. -
fsb1000
nagyúr
Nem.... az oroszoknál vették a legtöbbet és amcsiknál a legkevesebbet, de az amcsik kevesen vannak, ezért náluk az egy főre eső Type59 vásárlás jóval magasabb mint mint RU és EU szerveren.
Nyilván a vásárlóerejük is jóval nagyobb.----
Egyébként nagyon oda kell figyelni a WG-s gold meg giftes trükkökre.
Most árusítják 50 EUR-ért a féléves előfizetést. Nagy akció!!!
Igen ám, de ha 50EUR-ért Goldot veszünk és abból játékon belül 6 hó prémaccot akkor még marad is 1000 gold.Namost 50 EUR vagy 50 USD nem nagy tétel egy nyugateurópai vagy tengerentúli játékosnak, talán még egy diáknak sem. Mások az arányok....
Bár ha belegondolunk 14.000 Ft-ért lehet venni PC-s játékot, amivel nem biztos hogy fél évig játszunk.Nagy biznisz ez a WoT... és most, hogy megbecsültem a bevételeket kicsit többet várnék a befizetett milliókért.
-
fsb1000
nagyúr
Ejhh... tévedtem ebbben a hsz-ben és senki sem szól?
Helyesen:
Bevétel: 80.300 *7.000 Ft = 562.100.000, tehát a Type59 bevétel közel 500MFt volt
Csak az US rész taksálható kb. 50MFt-re.Remélem ebből a szép bevételből fejlesztik a csatahajós játékot is.
Meg többmagosítanak, meg kiszedik a bugokat, meg... stb. -
fsb1000
nagyúr
Becsüljük meg mekkora bevétele lehet a WG-nek.
1. Augusztusi Type 59 eladások (forrás: http://wot-news.com)
RU - 53.700
EU - 19.200
US - 7.400Összesen: 80.300.
Bevétel: 80.300 *7.000 Ft = 56.2100.000
(RU ár és árfolyam nem ismert, de tételezzük fel, hogy EU-val azonos)
Ha ebből leszámítjuk a jutalékokat, akkor is kb 50 MFt a nagyságrend egyetlen prémtank akcióval.2. Havi bevétel prémium acc-ból.
Az egyszerűség kedvéért csak havi prémmel számolva és feltételezve hogy az aktív játékosok kb 0,1% - 1%-a előfizető.
Aktív játékosok szept első hetében (forrás: http://wot-news.com):
RU - 2.691K
EU - 789K
US - 152KÖsszesen: 3.632K ennek 1%-a 36.320 játékos, amely kb. 90M bevételt jelentene.
Csak becsülni lehet az előfizetők számát, de valószinüleg jó közelítés a 0,1-1%, aminek az átlága alapján a havi rendszeres bevétel jutalékkal csökkentve is 40MFt körül lehet, ha a RU szerveren is kb. 10 EUR a havi prém acc.Az is valószinű, hogy a prém accosok egy része másra is áldozz Gold-ot. Legénység képzések, felszerelés leszedése és free XP átváltás. Ha ezek a gold felhasználások csak 25%-át teszik ki a prém acc költségeknek, akkor is újabb 10MFt/hó bevételt jelentenek a WG-nek.
-----
A fenti adatokból még egy tény kihámozható: az US szerveren kb. 2x gyakoribb volt a Type59 vásárlás, mint EU vagy RU szerveren. Talán ebből arra is lehet következtetni, hogy ott az egy játékosra eső össz bevétel és előfizetési hajlandóság is nagyobb. Ezen adatok alapján a RU szerver alig van lemaradva az EU-tól az egy főre eső bevétel tekintetében, de mivel 3x annyi az aktív játékos a bevétel is több mint 2,5x lehet.
-
fsb1000
nagyúr
Köszi! Hasznos infó, itt a linkje: [link]. Úgy látszik folyamatos kedvezményekkel akarnak kényeztetni, hátha nem bosszant annyira néhány WG-s ficsőr.
-----
Megvettem a T110E4 forgó tornyos amcsi top TD-t. Az első 10 kör olyan remekül sikerült, hogy az eff-em 3,7K felett volt a sebzés meg 3,5K környékén 81%-os winratióval. Mindezt úgy hogy egy csatában kifagytam az elején és vissza sem engedett. (azt buktuk).
Éreztem ez az én tankom... mint anno az E100.De az örömnek hamar vége lett, mert az utolsó 2 nap hihetetlen nyeresi és vereség szériákat hozott. Pedig ugyanazokat a tankokat használtam (főleg a T110E4-et), kb. azonos időszakban. Sokan megkérdőjelezik a jelenség valódiságát, hozzánemértő vélemények születnek statisztikai és programtechnikai szempontból. és csak panasznak tekintik ha valaki felveti ezt a témát. Én nem panaszkodom, csak rögzítem a tényeket, és azok alapján az a véleményem, hogy bizonyosan van valamilyen beavatkozás az MM sorsolásba.
A legegyszerübb elképzelni azt, hogy a várakozó listában lévő néhány száz játékos stat adatait elemzi az MM, majd másodlagos szempontként ezt is figyelembe veszi a csapat összeállításnál, és az egyik csapatnak lejjebb veszi a randomfaktorát a másiknak feljebb. (lásd csata elején jelentkező 0 dmg-k és hihetetlen mellé lövések, ellenfél pattogása, de saját tank nem pattog, gyakori min. sebzések, stb, stb)
Ennyi elég is, hogy kialakuljon a hullámeffektus azoknál akik naponta sok csatát játszanak.
Persze ez lehet szubjektív érzés is, de szerencsére a WotLogger objektíven rögzíti a csaták eredményeit és lehet utólag is elemezni az adatokat.Nézzük a legutóbbi esetet.
A napi 70-80 csata már elegendő mintának számíthat egy statisztikai elemzéshez.
Nem csak az a probléma, hogy az egyik nap 75%-os a winrátió, a másikon meg 48%, hanem jól látható vereség és győzelem sorozatok is kialakulnak (piros nyilak), amelyeknek igy együtt rendkívül kicsi az esélyük, ha tényleg véletlen eloszlással kerülnének egy csapatba a játékosok.Továbbra is úgy gondolom, hogy a játékosok és csaták számosságának természetes következménye, hogy az átlagos (matematikailag elvárható) 49%-os winratió közelében egyenlítődnek ki az egyes játékosok győzelmi arányai 1-2K lejátszott csata felett.
Az ettől való eltérést az egyéni teljesítmény befolyásolja. Ilyen nagy számoknál nincs "szerencse" faktor és értelmetlen a "mindig hülyékkel rak egy csapatba" érzés is, hiszen az ellenfélnél épp ilyen arányban fordulhat elő. (XVM adatok elemzése is ezt mutatja)
A fentiekhez hasonlóan fals érvelés, ha valakai a magas winratiójával utasítja el a jelenség létezését. A jobb játékosoknál is létezik az effekt csak az ő hatásuk nagyobb egy csata kimenetelére ezért 53% vagy akár 60% körül ingadozik a winratiójuk, ráadásul kisebb amplitudóval, ezért tünhet számukra úgy hogy ez nem több mint véletlen.Az átlagos játákosoknál gyakran tapasztalható vereség és győzelmi események "természetellenes" sűrűsödése és ciklikussága veti fel azt a gondolatott, hogy a WG sorsolási szisztémája rásegit a természetes eloszlási folyamatra. Lehet, teljesen korrekt cél érdekében történik mindez, pl. hogy az egyes csaták kiegyensúllyozottabak legyenek, és csak mellékterméke a metódusnak, hogy egyesek "szopóágnak" élik meg a vereség szériákat. A győzelmi sorozatott sokkal természetesebbnek véljük, vagy fel sem tünik.
-
jano_77
nagyúr
Szombaton Moszkvában lesz az Ural Steal Cup döntője.
Ennek alkalmából mai naptól 15-ig a következő kedvezmények lesznek:50% kedvezmény az alábbi tankok árából:
- SU-85 - szovjet Tier 5-ös TD
- SU-100 - szovjet Tier 6-os TD50% kedvezmény a Felszerelések árából
50% kedvezmény a legénység átképzésének árából
2x-es tapasztalati pont minden legénységi tag számára -
fsb1000
nagyúr
válasz
[HUN]Dani #455 üzenetére
Mondhatjuk 0 csatát mentünk.
Annak ellenére, hogy 90.000-nél többen voltak vasárnap este a játékban és a PHE-ből eleve 4 játékossal indult a század, nem sikerült a kellő létszámot összeszedni.Lehet a korábbi "szabályok" túl erősek, de nem szeretném mások és a magam idejét várakozással tölteni.
A század indítása után max. 15 perc várakozási idő (általában elég szokott lenni)
Két csata között max. 5 perc várakozási idő (ebből néha kifutunk, ha 2-3 játékost kell pótolni) -
fsb1000
nagyúr
Ma este tankszázadot indítok. Akinek van kedve csatlakozhat.
-
[HUN]Dani
őstag
Az elkövetkező jó pár napban ne nagyon számítsatok rám játékon belül, mert sikeresen megkattant a vinyóm. Próbálok egyet szerezni ideiglenesen, később pedig venni egy jobbat, nagyobbat. Fogalmam sincs mennyi időre leszek "távol". Sajnos a prémium számlám utolsó 3 napja a semmibe megy, ez van..
-
Daywalker
addikt
válasz
AlexWolf #451 üzenetére
Igen, igazad van ebben. Viszont lássuk be, lassú heavyk (főleg a régi kv1, régi kv3 - mint közepes tier) nem igazán spotter tankok semmilyen tierben
Medezni ritkán szoktam (VK-t leszámítva), light-ozni meg még annyira sem
Az alacsony tiernél meg bejön az, hogy sokszor rak össze nagyokkal, amikkel aztán jóformán alig tudsz kezdeni valamit, így a damage nem lesz túl nagy, míg egy tier ix - x odapörköl, akkor azért (pár kivételt leszámítva) elég jó esélyed van sebezni, és akkor az nagyot sebez.
Ez az eff rate jó irányadó, de azért nem szabad totál készpénznek venni...nagyban befolyásolja az illető játékstílusa, az adott tankok mire jók az adott mapen (pl. tigrissel második vonalban, sniperkedni) stbstb.
-
AlexWolf
senior tag
válasz
Daywalker #449 üzenetére
Én azt akartam mondani, hogy alacsony tierű tank is ugyanannyit számít. Szerintem az összeffit egyes tankok effijéből átlagolja, van t3-as premium német tankommal és churchillel is közel 3000-es effim, de vannak olyan tankok is, amikkel csak pár száz (francia szutyokok). Ha alacsony tierrel tolod az is növeli rendesen szerintem.
-
Daywalker
addikt
Én már csak tudom, 1000-ről kezdtem és most 1172. 1100-ig viszonylag gyors volt, 1160-ig már jóval lassabb, onnan meg rohadt lassan emelkedik. Sajnos nincs prém tankom (még), így kénytelen vagyok low tierrel játszani, ami miatt az átlagos sebzésem nekem sem túl magas, azon kéne javítani, plusz a spoton...(namármost gyors tankjaim sincsenek
)
-
Sanya
nagyúr
válasz
Daywalker #443 üzenetére
március óta emelkedik folyamatosan, olyan 6-700 körülről emelkedik.
Természetesen, ha alacsony tierrel játszol, alacsonyabb lesz az átlagos sebzésed, átlagos xp is, így kisebb az eff rating. mostanság, hogy tier8-as tankjaim is vannak (3 db
) így emelkedik a kapott xp is, szóval török fel, mint a talajvíz, csak ugye egyre nehezebb
-
Daywalker
addikt
Vannak pályák, amiken a hagyományos módot el kéne felejteni, mert tényleg csak kempelős szarozás az egész. Ülsz 12 percet, az utolsó 3-ban meg történik valami. Először nekem sem tetszettek az új módok, azaz Assault-ot nem szeretem 1-2 pályán (malinovka pl) a mai napig sem, de az Encounter szerintem marha jó ötlet.
A 8.0-t nem próbáltam ki, de a képek alapján elég sok hülyeséget láttam, kicsit tartok tőle. -
fsb1000
nagyúr
Hamarosan 8.0 teszt és talán 3-4 héten belül végleges pecs is érkezik.
A fizikát már kipróbálhattuk pár hete, nekem tetszett.
Ettől fontosabb, hogy a játék legidegesítőbb hibáját talán kijavítják:Fixed the turning of the camera while under bridges or beside large objects after switching between sniper and standard views
Fixed the random elevation of the gun while switching between sniper and standard views when under bridges or near large objects---
Az új játék modokat (Assault és Encunter) ki lehet majd zárni.... néha tényleg szenvedés egy támadás kempelő csapattal, de mégis érdekesebbé tették a játékot ezek a régen várt újjítások.
Kiváncs vagyok a kizárás mennyire lesz elterjedt.
Lehet hogy csak hardcore játékosokkal lehet majd találkozni ezekben a csata fajtákban?
(vagy akik nem is tudnak arról, hogy kikapcsolható) -
Sanya
nagyúr
1041-re emelkedett az eff ratem!
emellett az a type59 nagyon-nagyon jól hoz
-
fsb1000
nagyúr
Én már csak éjjel mentem kb. 20 kört, de szerencsére 60% körül volt a winrátám ezzel helyre állt a rend..Még a duplázók is megletek egyből, ami általában nem.
Egyébként ha szakaszban nem a legaljára tesz, akkor képesnek kell lenni a befolyásolni a csata kimenetelét valamennyire. Az 50% elvárható, de a 60+ a szokásos. -
jano_77
nagyúr
Semmi gond.....én lehettem a gyenge láncszem, mert az elmúlt napok nagyon szopó ágon voltam.....vmiért a korábbi magamhoz képest is gyengébb voltam.
Pedig egészen jól haladt felfelé az eff. értékem, mígnem rákerültem egy "fasza" kis lejtőre és már csökkent is 60-al.
Szal van mit helyre hoznom, vissza hoznom.
Én utána mentem még pár kört egyedül - asszony korábban ért haza mint tervezte -, de azokban legalább voltak győztes csaták is. -
fsb1000
nagyúr
A VK2801-el azért vigyázni kell. Drága fejlesztés és veszteséges játszani vele.
Én kedvelem ezt a tankot, de csak funny tanknak tartom.
Sok száz csatát mentem vele és csak most kezd javulni a statom vele, viszont prémmel is nehéz 0 szaldósra kihozni a csatákat. (most akció van)A javítás 9K. A lőszer sem olcsó és ritka hogy prém nélkül 10K összejönne.
A szágoldozás, meg a csatánkénti 1-2 arty leszedése élvezetes.
Akkor lett használhatóbb mikor periszkóp is került rá az amúgy sokat nem érő álcaháló mellé. -
jano_77
nagyúr
Biztos láttátok már többen, de azért megosztom:
Szept. 6. 7:00-tól, szept. 8. 7:00-ig megint lesz WG vadászat 500 gold-ért!!! -
fsb1000
nagyúr
válasz
emerico2004 #434 üzenetére
emerico2004: A PHE klánba való felvételed elutasítva.
Ettől függetlenül bármelyik klántagot megkeresheted ingame és szakaszba játszhattok. -
jano_77
nagyúr
Huhh....hát nekem nagyon gyenge a mutatóm vele sajnos
4 csatából eddig 1-et sikerült megnyernem.
viszont szívesen szakaszoznék Veled, vagy akár még vkivel 3-ban.
egy kis kredit és XP termelés rám férne, mert itt van ugye az eheti akció, amikro a VK3601 fél áron lenne, amihez a Pz III/IV-en már minden ki van fejlesztve, de a VK-hoz kell még ~12K XP.
Meg szeretném a Leopard-al is kifejleszteni a VK2801-et, mert azért meg plusz kredit jár, de oda is kell még pár K XP :-( -
fsb1000
nagyúr
Grat a Type59-hez! Beinditható a kreditgyár vele, ne tartogasd a garázsban hamár megvan! Képezd a legénységet minimum 75%-ra, de a 90+% az ideális. Egy olcsó venti is sokat számít.
Mehetünk szakaszba vele, mert pár millát nekem is kell gyűjteni. Váltótanknak jó lesz egy t5 vagy kisebb a statot javítani.
A type59 az a tank, ahol sosem figyeltem arra, hogy jó legyen a statja,( győzelem sem érdekelt, mert az csak az XP-t növeli), csak sebezni-sebezni, hogy dőljön a kredit. Ennek ellenére 58% a winrátám vele és 1700 az effratingem. A sebzés átlag csak 1100. -
jano_77
nagyúr
Illetve ma 16-tól ha vki fent lesz, szívesen platoonoznék.
T5-ös tankom van illetve vettem egy Type 59-est, de csak párat játszottam eddig vele - csillagoztam -, mert még fejlődnöm kell hozzá elég sokat.
De V-ös osztályban vagy attól lentebb szívesen szakaszoznék.
Jaaaa.....már nem fagy ki a játék. -
AlexWolf
senior tag
Valszeg az lesz, mint tavaly is.
Nem egyenként kapunk promókódokat, az e-mail cím csak azért kell, hogy egy címről ne 100x szavazz, hanem lesz egy közös "THANKSFORVOTING" (vagy valami) promókód, ami ki lesz rakva a főoldalra. Tavaly nem a WoT nyert mégis volt promókód, mert sokan szavaztak és így köszönték meg (asszem talán nem volt olyan ütős, mint ha nyertek volna)...én 7 e-mail címmel szavaztam, szóval megtettem amit lehet -
[HUN]Dani
őstag
Itt egy újabb event szerű dolog. Itt találhatjátok meg ezt az eventet. Kicsit lejjebb tekerve, lesz egy hyperlink ami Golden Joystick page névre hallgat. Kattintsatok rá, bejön egy oldal, majd kattintsatok a Vote gombra, majd a Register Votes gombra. Beírsz egy valós e-mail címet és bepipálod a dolgokat és kész is. Fontos, hogy valós e-mail címet adj meg, mert ha a WoT nyer akkor a megadott e-mail címre küldik a bónuszkódot. (Gondolom én.)
Jutalmak:
- egy bónuszkód ami 3 napos prémium számlát továbbá a szokásos aranyért vásárolható fogyócikkeket(kóla,csoki,stb.) tartalmazza.
- a tech tree-n megtalálható összes Tier 9-es közepes és nehéz tank, Tier 9-es tankvadász és Tier 7-es önjárólövegek árából elengednek valamennyit.
- Tier 8-as prémium tankok 15%-al olcsóbbak lesznek.- 5x xp a nap első győztes csatájáért.
- 50% olcsóbb fogyócikkek
- 50% olcsóbb garázshelyek
- 50% olcsóbb legénység átképzési költségMondanám még egyszer, hogy csak akkor lépnek életbe az előbb felsoroltak, ha a WoT nyer majd. Úgy gondolom, hogy mindenképpen megéri szavazni. Körülbelül 2 perc az egész.
-
[HUN]Dani
őstag
Először is sajnálom, hogy nem jelentkezett elég ember. Felmerül az a kérdés, hogy akik játszanak aktívan nap, mint nap azok használják vagy adott esetben legalább olvassák-e a fórumot?!?!
Most pedig egy kis információt osztanék meg, hátha valakiknek épp kapóra jön.
Szeptember 4(kedd) 7:30-tól egészen szeptember 11(kedd) 7:00-ig az úgynevezett German Prototype Special névre hallgató event lesz folyamatban. A következő akciók lesznek elérhetők ebben az időszakban:
- 25% olcsóbb minden aranyért vásárolható fogyócikk
- 50% olcsóbb minden kreditért vásárolható fogyócikk
- 50% olcsóbb a garázshely vásárlás
- 50% olcsóbbak a következő német tankok:- VK 3601 (H), tier VI közepes tank
- VK 3001 (P), tier VI közepes tank
- VK 3001 (H), tier VI közepes tank
- VK 3002 (DB), tier VII közepes tank
- VK 1602 Leopard, tier IV könnyű tank- +25% kredit a következő szintén német járművekre:
- GW Panther, tier VI önjáró löveg
- PzKpfw VI Tiger (P), tier VII nehéz tank
- VK 2801, tier V könnyű tank
- PzKpfw VI Tiger, tier VII nehéz tankItt a hivatalos verziója is, próbáltam nagyjából lefordítani.
-
fsb1000
nagyúr
-
Ted-Mosby
senior tag
eddig csak a random csatákban játszottam, egyenlőre még pénzt nem invesztáltam a játékba
van egy tigrisem teljesen kifejlesztve, egy t29-em még majdnem alap és egy t49 teljesen kifejlesztve
2000 feletti a csatáim száma, pontosan, most nem tudom
mosby76-ként szerepelek a játékban
csak szórakozásból játszottam eddig, -
Ted-Mosby
senior tag
Üdv mindenki !
Milyen feltételei vannak a hozzátok való csatlakozásnak?
-
fsb1000
nagyúr
Hétvégi akció!!! [link]
Szombattól hétfőig!
Orosz és USA tankok t6 ig húzhatók könnyedén.
Főleg az M18-at és a T-34-85-t tartom jó vételnek.
Aki prémtankot venne olcsón annak pedig a jól farmoló és személyzet képzésre is kiváló Churchill ajánlott. Csaták felében TOP tank. Lomha, de elég pattogós.Első csata XP-re 5x szorzó
50% engedmény tankvásárlásra
T-34 – tier V
T-34-85 – tier VI
IS – tier VII
SU-76 – tier III
M3 Stuart – tier III
M18 Hellcat – tier VI
M10 Wolverine – tier V
M4 Sherman – tier V200% kredit csatánként
M4 Sherman – tier V
M4A3E2 – tier VI
T-34 – tier V
T-34-85 – tier VI50% engedmény prém tankokra:
Valentine – tier IV
Churchill – tier VKedvezményes prém acc vásárlás:
3 nap = 250 gold (650 gold helyett)
7 nap = 650 gold (1250 gold helyett) -
fsb1000
nagyúr
válasz
Snakeiboy #409 üzenetére
Átgondoltam, de a HP veszteség figyelembe vétele draw esetén gondokat okozhat.
Írtál rá egy példát, de két azonos tank esetén is tudnék olyan szitut kreálni amikor az első lövés dönt aztán csak búlyocska...
Szeintem 15 perc bőven elég arra, hogy 1v1-ben kinyirják egymást a játékosok, ha akarják.
A draw "büntetés" a campelést korlátozza, meg a pályán való elbújást.
Egyébként ha a draw egyik félnek sem felel meg (mert kiesnek) akkor addig ismétlik a csatát amig jónak látják és csak az utolsót jelentik be a fórumon.-----
jano_77:
Ez a jelentkezési határidő marad. (3 nap a kiírástól számítva)
Csak akkor lesz 1 hét halasztás, ha 8 játékosnál kevesebben jelentkeznek.
Próbálj meg hétvégére egy VK-t összehozni, de ha nem megy akkor majd a köv. alkalommal jelentkezz. Semmiről nem maradsz le szerintem. -
Snakeiboy
aktív tag
Draw eseten pedig donthetne az hogy ki okozott a masiknak tobb HP veszteseget. Kivetel persze az amikor az illeto bemegy egy light tankal egyet belelo a masikba aztan menekul a tovabbi 15percben. Ezt azert szogezzuk le
Mar csak az az egy bajom hogy egyetlen egy t6as tankom sincs es garazs helyem sincs
. De szivessen jelentkezek en is
-
jano_77
nagyúr
Nem lehetne picit eltolni ezt a nevezési hatàridöt arra valò tekintettel, hogy csak most fogalmazòdott meg maga az ötlet!? :-/
Szìvesen résztvennék én is - igaz, tutira megalàznàtok a kevés tapasztalatom miatt -, de a csapatszellem miatt nevezném én is. Viszont jelenleg csak V szintü tankkal rendelkezem - PzIII/IV. -, de igyekeznék összehozni a kovetkező szintet.?Amùgy tök jò az otlet, hogy ezzel is növeljük a Klánon belüli életet.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Snakeiboy #404 üzenetére
Szerintem is jó ötlet!
------------PHE háziverseny.
Verseny tipusa: Kieséses 1v1
Csata tipusa: Encounter (Ütközet)
Csata időtartama: 15 perc
Pálya/térkép: Ensk
Tank szint: tier6
Tank osztály: szabadon választott
Tank tipus: szabadon választott
Továbbjutó: Az a játékos, aki megnyeri a csatát. (döntetlennél mindkettő kiesik)Jelenkezni ezen a fórumon lehet szeptember 02. 24:00-ig.
A sorsolást (az első párok kialakítását) a lejáttszott csaták száma szerint indítjuk.
A verseny-csatákat gyakorlóban kell lejátszani, nincs semmilyen korlátozás.
(Gold lőszer is használható, de fairplay miatt kerüljük)Pálya/térkép és a limit idő közös megegyezés alapján eltérhet a kiírttól.
Csata eredményt erre a fórumra kell beírni a csatát követő 24 órában. (vita esetén replay)
Max. 72 órát várunk egy csata eredményre továbbjutási szintenként, aki nem jelenik meg eddig az kiesett és a "párja" jut tovább ha itt a fórumon jelzi, hogy kereste a "párját".
Ha egyik sem vagy mindketten jelzik, hogy nem találtak közös időpontott 3 nap alatt, akkor mindketten kiesnek. -
Snakeiboy
aktív tag
En benne vagyok hogy barki bekeruljon akar feltetel nelkul is. Ja a multkor meglepodtem hogy eleg jo effes jatekosok vannak a klanban meg kezdonkent is. Nemelyikotokkel mar jatszottam is es mindenki egytol egyik jol nyomta. Remelem a tovabbiakban ez igy is marad es nem higulunk fel
. Jo jatekot mindenkinek!
Mas:
Lehetne akar 1 vs1 eventet is rendezni. Kieseses rendszer, mondjuk t6-al egy az egyeben aki nyer tovabbjut es igy tovabb. A vegen egy gyoztes, nekem tetszene
. Termeszetessen szigoruan klanon belul.
-
Sanya
nagyúr
a.: amennyiben ertelmes, illetve a t6 tankjat megfeleloen tudja kezelni, nincs ellenvetesem (en annakidejen nem biztos, hogy tudtam igy kezelni, bar nem hiszem, hogy volt t6 tankom
)
b.: nem hiszem, hogy nagy problemat jelentene, csak ne visitson a mikrofonba (wow effektus)
c.: ebben a kerdesben nem tudok donteni -
[HUN]Dani
őstag
Nincsen ellenvetésem ezzel a dologgal. Felőlem nyugodtan jöjjenek, legalább gyarapodunk és idővel klánon belüli századozás is lehetséges lenne.
Egyetlen dologra kérlek. Mielőtt bárkit is felveszel kérlek győződj meg róla, hogy teljesen frankón viselkedik. Rengeteg olyan magyar játékos van akit ha kilőnek vagy épp nem tetszik neki valami akkor elkezdi szidni a másiknak az ősét vagy tudom is én kicsodáját. Az ilyen játékosoknak nincsen keresni valójuk ebben a klánban. -
fsb1000
nagyúr
A PHE-hez csatlakozni szeretne több játékos is, akikkel random csatákban vagy nyilt században találkoztam, illetve a klán tagjaitól hallott a PHE-ről.
Kérdésem a tagsághoz, hogy
a, 400-500 csatával rendelkező tagok felvételéről mi a véleménye
b, 14-18 éves korosztály felvételéről mi a véleménye
c, olyan játékosok felvételéről mi a véleménye, akik PH!-n nem regisztrált vagy csak azért regisztrálna, hogy beléphessen---
Tegnap felvettem a fenti kategóriába tartozó játékost, de előtte mentünk pár kört szakaszban. A statja normális volt, de gondoltam, úgy is bénázni fog és lesz miért várakozó listára tenni..... hát nem. Nagyon ügyesen játszott, ha lenne elég ideje és/vagy pénze prémre akkor a második hdani vagy JohnyEasy lehetne pár hónap múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest