Új hozzászólás Aktív témák

• fsb1000

nagyúr

válasz Daywalker #471 üzenetére

Elvárásaim azért vannak, vagy lehetnek, mert valószinüleg a TOP előfizetők közé tartozom.
    Kb 7 évet COD-oztam (kizárólag multi), mindent megvettem amit lehetett, hogy támogassam a fejlesztőket, és szervereket is üzemeltettem, de két dolog miatt váltottam WoT-ra.
    1. Itt nincsenek csitterek
    2. A szememet kevésbé fárasztj a WoT.

WoT-al is simán lenyomnék 7 évet, de ha a fentiek közül megjelenik az egyik probléma, akkor biztos váltani fogok. És valószinűleg nem csak én....

Nem sokkalom a bevételüket, (egy-egy PC-s játékkal biztos többet lehet kaszálni) és azt is megértem, hogy költséges infrastrukturát tart fenn a WG. De nem kötelező a WoT-al játszani sem pedig fizetni a plusszokért, egyszerüen máshova viszem a hobbira szánt zsebbpénzem ha már nem lesz élvezetes játszani ezzel a játékkal. Eddig nem bántam meg egyetlen fillért sem, bár volt amikor feleslegesen dobtam ki párszáz goldot, csak azért hogy valamit gyorsan kipróbálhassak.

Lehet megszokom az új grafikát is, de majd ez akkor dől el, ha 5-6 óra játék után fejfájós zombiként kelek fel a gép elől, vagy viszonylag frissen és úgy hogy másnap kedvem legyen újra játszani.

Új hozzászólás Aktív témák