Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Gigabyte alaplap topik
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Hővezető paszták
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
Na most, hogy ez csak pz38na-ra vonatkozna, ezt Te találtad ki. Én ezt így nem mondtam, hogy csak az a típus mumus. És úgy hozták be, és itt a lényeg, nem elég, hogy nincs még sejtése sem, mit tegyen, mert erőszakkal fejlesztik, hanem akadályozz is. Elhihetted, nem az első alkalommal járok hasonlóképpen, de egy dolog megnyugtat. Tegnap is volt randomban ilyen berántott t1-2 tank, de nem volt semmi dolgom vele. 3-an mentek neki az első 5mp-ben. És nem véletlenül. És még valami, amikor én szenvedtem a pz38na-val, rögtön beírtam az első 30mp-ben, hogy scoutolni fogok, és figyeljenek. Meg lett a hatása, hasznosnak bizonyult nagyon sok csatában, én segítettem a csapatom, és nem hátráltattam. Na, megyek nyomatékosítom a döntésem, elnézést a késlekedésért, több gondunk nem hiszem, hogy lesz egymással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest