-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
outsiders
aktív tag
válasz focvis #223654 üzenetére
Én egyelőre olyan 4-5 évet tervezek vele, meglátjuk akkor mit hoz az élet. Úgy voltam vele, hogy eladásnál majd behozza ez a 200k költség a 4 év plusz jótállásra Ha fejlődik annyit a technológia, lehet váltok villanyosra majd, de ezt megjósolni nem lehet szerintem. Akkutechnológia fejlődésben ha lesz komolyabb előrelépés, akkor realitás tud lenni, engem nem zavar, ha nincsen hangja, így is pakoltam bele a plusz zajszigetelést Itthon tudnám tölteni, ha lesz kocsi akkor fázisbővítés, falitöltő is jönne mellé.
Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.
-
tibbike01
őstag
válasz focvis #223654 üzenetére
Ha rendszeresen hordod hozzájuk, és valami köztudottan ismert hiba lép fel, pl a dsg mikrokapcsoló csere ilyen, vagy pl van már előzőleg (még a gari lejárta előtt) megkezdett ügyed, akkor azt általában meg szokták csinálni garanciában. Nálam ilyen most a virtual cockpit villodzás, már szóltam egy éve nekik, hogy néha csinálja, hogy villódzik a cockpit és mára már szinte mindig csinálja, jövő csütörtökön viszem hozzájuk gariba cserélik. Habár még szeptemberig garanciás, de szerintem mivel már egy ideje jeleztem nekik, megcsinálnák.
4 év után meg ugye alapból jár a 20% kedvezmény és egyéb "extra" hülyeségeket is el tudnak engedni, mobilitás garancia...stb, így már egész közel kerülhetsz egy független szerviz árához.
De persze, ha majd ott jársz, kérj árajánlatot több helyről és mérlegelj.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akvarisztika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Metal topik
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest