- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
F_Zolee #217049 üzenetére
F_Zolee és molnarpeter: Köszönöm a válaszokat. Ma vittem helyi szerelőhöz, kiszedte a légbeömlőt, de valóban, nem mögötte van a "hiba", hanem lentebb. Azt mondta, ő azt csak úgy tudná cserélni, ha kiszedi a komplett műszerfalat. Szóval erre még azért fel kell készülnöm, mert nem igazán örülök neki.
Viszont lenne egy másik kérdésem is:
Ugyanígy Seat Leon 1M: Az első sárvédők alja rozsdásodni kezdett. 2-3 éve észrevettem, hogy valami nagyon nem oké ott, kicsavaroztam a lenti csavarokat, és marékszámra tudtam kiszedni a nedves homokot (jól meg lett tervezve)... Aztán beindult a rozsdásodás, úgyhogy már tehetetlen vagyok.
Skodákhoz tudom, hogy van sárvédőjavító (javítóív) szett, de tudjátok esetleg, van-e Seathoz is? Kivágni azt a részt, aztán odahegeszteni azt a "toldalékot", majd színre fújni. Neten rákeresve most találtam 1-2-t, de hátha van tapasztalatotok vele (plusz raktáron se nagyon van, max egyik oldal csak).Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged