- Milyen széket vegyek?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mercutio_ #67183 üzenetére
Itthon minden kocsi csilli-villi a hirdetésben, aztán elmész, és kb 15 szarság derül ki, 5 perc alatt... ami az élettől is elveszi a kedved, nem attól, hogy tovább nézelődjél.
Én pont tegnap néztem egy kocsit... és hátul össze van karcolva, itt fényezték, itt van egy javított horpadás, van két beépített kamera, de a belső kezelő nincs meg, aminek a vezetékei tákoltan vannak behúzva, nem a kábelcsatornában, hanem csak úgy a motortérben, de a műszerfal borítás se alul se felül nem úgy lett visszatéve, hogy az esztétikus maradjon, az egyik belső rekesz tartó el van törve... és még sorolhatnám, de az ár az fix, az most épp nagyon akciós, mert amúgy 600-800-al többet ér ez a kocsi...
Szinte látatlanba kintről van esély, hogy jobban jár az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest