Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS notebook topic
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
aleister #51374 üzenetére
aleister köszi.
Nem sokan szokták érteni a dolgokat, pláne nem azok, akik vakon vannak és előbb pofánbasznak élből, aztán meglepődnek, hogy amiben hittek (és ez a baj, hogy hittek, nem tudták), kártyavár.
Nem kell onkológusnak lenni ahhoz, hogy értelmezni lehessen egy normális statisztikát a kemo "sikerességéről", bővebb verzió itt és aki még nagyon szájkaratézna ezen, előbb csüccs le és értelmezze, amit a képernyőn lát. (Egy számítógépekhez laikus orvos is képes értelmezni egy "Windows 7 kékhalál" statisztikát, hát ez ilyen sztori).
Na, szóval én inkább a számoknak hiszek és ha ez így néz ki, akkor nekem senki ne jöjjön az agymosott kemo maszlaggal és ezzel a családom is így van, anyám élettársának az első feleségét úgy vitte el a mellrák, mint a szél. Mi nem hiszünk a gyógyszerlobbi vuduban. És bár statisztikát csak olyat szoktam elhinni, amit magam hamisítottam, azért itt még hamisítva se festene túl jól a kép.
@ t_a_m_a_s: Esti zene
füncsiség ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- The First Berserker: Khazan
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS notebook topic
- Politika
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest