- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
aleister #51374 üzenetére
aleister köszi.
Nem sokan szokták érteni a dolgokat, pláne nem azok, akik vakon vannak és előbb pofánbasznak élből, aztán meglepődnek, hogy amiben hittek (és ez a baj, hogy hittek, nem tudták), kártyavár.
Nem kell onkológusnak lenni ahhoz, hogy értelmezni lehessen egy normális statisztikát a kemo "sikerességéről", bővebb verzió itt és aki még nagyon szájkaratézna ezen, előbb csüccs le és értelmezze, amit a képernyőn lát. (Egy számítógépekhez laikus orvos is képes értelmezni egy "Windows 7 kékhalál" statisztikát, hát ez ilyen sztori).
Na, szóval én inkább a számoknak hiszek és ha ez így néz ki, akkor nekem senki ne jöjjön az agymosott kemo maszlaggal és ezzel a családom is így van, anyám élettársának az első feleségét úgy vitte el a mellrák, mint a szél. Mi nem hiszünk a gyógyszerlobbi vuduban. És bár statisztikát csak olyat szoktam elhinni, amit magam hamisítottam, azért itt még hamisítva se festene túl jól a kép.
@ t_a_m_a_s: Esti zene
füncsiség ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 Pro
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest