- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Apple MacBook
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
Hogy a rohadás essen azokba, akik képesek potnyi emelést megadni a drawjukkal, vagy esetleg még vissza is emelnek, és behúzzák. Ma 4 beülő ment el ilyeneken, egy a saját hülyeségemen, és egy beülőt adott egy drawra váró, akinek valamilyen csoda folytán nem jött be, de mégis kifizetett.. -55$ mindössze 22 perc alatt. Nem gyengén felkúrt.
Az AK, AQ-imhoz nem jött semmi, és kiemeltek a potból, ezzel is elment egy fél.
Egy asztalon KK-t kapok kézbe. Még meg is dícsértem magam, hogy milyen ügyesen eldobtam az előbb a KT-rt, mert most több pénzem van duplázni. Haha.
előttem emelés 4BB-re, visszemelek 14-re. Adja, és ketten maradunk. 827 flop flössdraw, esetleg sordraw. Csekkel, emelek majdnem egy potnyit, visszaemel allinre tesz, adom, és lejön az AK-a mellé a flöss. Megcsóválom a fejem, és újratöltök.
Következő lap AK, ez fasza, mindjárt vissza is nyerhetek valamit. Emelek 4BB-t ketten adják. Flop 3AJ, flössdraw, előttem csekk, tanulva az előzőekből, egy kicsit felülemelem a potot. egy tartó, turn T, betpot, ami nekem allin, adja, és mutat JT-et. Hogy a retkes fenébe gondolta, hogy jó lesz neki, ha egy preflop emelés után egy A-os flopon a second párjával, megad több mint egy potnyi emelést, miközben vannak még utána is akik nem beszéltek.
Rejtély.
Két egymást követő prémium lap, két beülő minusz. Ugyanitt később AK-al visszavettem egy beülőt egy másik agyatlantól, aki JQ-val várt a lyukas sorára, de neki nem jött.
Másik asztalo valamiért (hogy tört volna le a kezem) csak limpelek AQo-val sok limpelő mellett(talán mert nem olyan erős lap?) TA5 a flop, emelek potnyit, hárman adják, az egyiknél ott lapul a győztes T7, és a törn persze 7-es. Na innentől jár nekem egy seggberúgás, mert odaadtam neki a maradék pénzem. Pedig észrevehettem vona, hogy baj van.
A többi nem érdekes, nagyjából hülye voltam. Azt hiszem ez a tilt. Mert amíg nem néztem végig, és írtam le tételesen a dolgokat, meg voltam győződve, hogy bad beatek súlytottak. Pedig annyira nem is, csak amennyire normális. A többit elintéztem én magam. Na ma nem is játszom többet, nézek valami vidámat, vagy olvasom a Harry Pottert. Izgalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Edox Grand Ocean Automatic Chronograph, dobozában
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- DJI AVATA drón (3 akku, töltőhub, Motion Controller, táska)
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +keményfedeles hátizsák +extrák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 256GB Sárga Független Bontatlan / 27% áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest