- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
Napfénysüti #2655 üzenetére
Pókember "vagy-e"?
-
puttputt
őstag
Nem csúnya!
Még szavazni is lehet!
Ill. a képfeltöltőt te alkottad?
Tényleg szép munka.Louro: Hehe. Jó kis társaság.
Hangulatos bemutató az is.
Az enyéimet még nem "mutizom" meg, mert még nincs teljesen kész.
Vicces, hogy "virtuális túrát" is csinálgatok egy intézménynek... Most vettem észre, hogy amiket készítettem -fotók-, valamiért 70-80kb-osak lettek, aztán csodálkoztam, hogy milyen randa 360 fokban.
Még csak most tanulgatom ezt a "fejezetet". -
puttputt
őstag
A "jelszó"? "Fő a biztonság."
Ki, kit miért figyelget...Nekem (szerencsére) eszembe sem jutott "az" a verzió, ami neked.
Na jó, én is elnézést kérek ám és be is fejezem ezt a vonalat, úgyszintén.cherryladi - (direktelír
) : Akkor tényleg nem kizárt, hogy kikérem majd a tanácsát ha megakadok valaminél... Volt már olyan PH-s tag, aki szívesen kisegített, hasonszőrű problémáknál, persze ez oda-vissza...
- Emlékszem még arra a jó kis galériára, amit készítettetek ... talán a macskás volt ... -Na megyek, megkeresem azt a "bilis képemet"...
-
puttputt
őstag
válasz
cherilady #2466 üzenetére
Itt még nem igazán láttam mozgolódni, de ez talán azért lehet, mert más topikokat látogatunk.
Nemsokára kicsit körbenézek, hátha itt is írt már valamit az előbb említett témában.
Ne is mondd! Tegnap kb. este 10-ig készítettem egy webes, animált galériát...
Ugye, a jelszavam az volt, hogy "magyaroknak magyarul", tehát ehhez át kellett írnom az alapprogit, ami ugye angolul szolgáltatta a feliratokat a lejátszóhoz.
Így is gyorsabban végeztem, mintha a "helpjét" használtam volna (meg ez ugye nem is egy "normál" akciózás lett volna programon belül...) és legalább már szépen üzemel.
Úgyhogy, csak alá tudom támasztani az általad is kiemelt, "kísérletező-kedvűség" fontosságát ezen a területen. -
puttputt
őstag
válasz
cherilady #2464 üzenetére
Küld a gépükre valami gyilkos vírust?
(értsd.: "Cyber-slider")
Most látom, máshol foglalkozik SEO-val (keresőoptimalizálás) is... én is ezzel szenvedtem a napokban..., de a Google továbbra is intenzíven ut@lja a weboldalaimat.Lehet, hogy a végén még megkeresem néhány kérdéssel.
-
puttputt
őstag
válasz
cherilady #2390 üzenetére
Aki a kép háttér-részében kéreget?
localhost: Fentről lefele kezdtem az olvasást, így azt hittem hirtelen, hogy te vagy a gitáros.
Egyébként, alant sem nézel ki 40-nek...
Még lógok ide egy bilis-képpel.
Rarri külön kérte, nem felejtettem ám el!
Sweet Lou 6: Mi ugye találkoztunk már?
Olyan "homályos" az az este... bacsis úr, meg a sör, meg a kávé és a Far Cry...
-
puttputt
őstag
válasz
(Darkwood) #2279 üzenetére
Teljes mértékben üres, valószínűleg épp a használatára akartak rávenni, én meg "lesz*rtam".
-
puttputt
őstag
válasz
(Darkwood) #2270 üzenetére
Van egy olyan, amelyiken (üres, piros) bilivel a fejemmel pózolok!
--- inkább talán mégsem...
-
puttputt
őstag
válasz
(Darkwood) #2266 üzenetére
Küldjek fel én is egy ilyen képet?
-
puttputt
őstag
válasz
Borify Péter #2150 üzenetére
Ja, meg hiányozna róla a szemüveg!
/ld. blogbejegyzés komment./
-
puttputt
őstag
válasz
Borify Péter #2147 üzenetére
"Ammitjelent'"? Barna? Szőke (herceg
)? Fehér?
Borify P.: Igen, azt az avatart nekem találták ki.
A haj/szőrszín valóban nem stimmel rajta, amúgy még a haj hossza is, gyorsan meg szokott nőni... Ámde, megvan már, milyen avatart kérek, ha eljön az ideje!
A te mostanid is egészen "helytálló", reális! -
puttputt
őstag
válasz
cherilady #2143 üzenetére
Ez érdekes!
Fura asszociáció. Pedig tőlem rendkívül messze áll minden ami "világos" és rikító (ld. hajszín, öltözködés...).
Ma, amúgy már (ez csaknem féléves kép) még soványabb vagyok, aminek jobban is örülök. Voltam én kövérebb is (, de sosem túlzottan, inkább csak "pofás").Bocsánat. Most látom, itt vannak "szabályok": [link]
Közvetlen link is a képhez.[ Módosította: 7 ]
-
puttputt
őstag
válasz
Winner_hun #2101 üzenetére
A végén még kórházban kötnék ki kézműtétre várva!
Igen..., én is arra asszociáltam rögtön... mit próbáljak ki a nyelvükkel?
cherilady: Mondtam én, hogy hódító!
// valóban, Ganxta úr is megirigyelné!
-
puttputt
őstag
válasz
cherilady #2086 üzenetére
Már készülgetek rá, csak haza kell érnem, mert telefonról elég ergya lenne a beillesztés. (Lehet, nem is igazán sikerülne.)
Nekem a legújabb képed tetszik, nagyon!Nagyon illik az avatarodhoz!
Sipi16: ..., hát, te aztán nem vagy "lámer"/mivel eteted be őket?
( lámer )
cherilady-#2092: Kár, pedig nagy sikered lenne!
/adhatok "kölcsön" kis körszakállat! - majd meglátod, miért mondtam!/
-
puttputt
őstag
Timocicut teljesen máshogy képzeltem! Főleg a hajszínt! Köszi a képet!
Borify P.: Lemme' judge you!:-)Mégis láttam a képet!Szerintem ég és föld!Őszinte elismerésem,hogy így -a sok tépelődés után is- végigvitted!Egy szóval: Megérte,jó volt látni ezt a fotód!
-
puttputt
őstag
válasz
cherilady #2012 üzenetére
Nem,nem humorizált!Csak az az itteni nickje volt,amit egyszer megadtál a fotóalbumhoz?Mert akkor nem...Óhajodra vagy ma vagy holnap 'képben' leszel,rakok fel,blogbejegyzéseset-nem,nem 'színválasztóst'.Bocs 'Péter',nem cikizésbol írtam.Kíváncsi vagyok a barnulásra ám,csak most papaq fórumtárstól vett K800i-ről netezek-ezúton is köszi,kiváló,szvsz. nem tudok jelecskéket rakni,meg sok,nagy képet sem az adatforgalom miatt.
-
puttputt
őstag
válasz
(Darkwood) #2001 üzenetére
HBS-633?
(666?
)
-
puttputt
őstag
válasz
cherilady #1990 üzenetére
Te! Könnyen előfordulhat! Nagyon ismerős az arca!
(Nekem meg jó az arcmemóriám..., általában. Gyorsan megjegyzem őket..., főleg a "jó arcokat"!
) Na, ha majd teszek fel képet, akkor beazonosítjuk egymást!
AMD Power: Még a nick is!
(Ha ilyen erőbedobással dolgoznak az AMD-n is...
)
-
puttputt
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest