Hirdetés
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Áremelésről ír a Micron ügyfeleknek küldött levele
- Hobby elektronika
- Amazon Fire TV stick/box
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen hangkártyát vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha3fis
tag
Év eleje óta belehúztam a gyakorlásba, kb. napi 2-4 óra, heti 4-6 alkalommal. Ahogy pontosabbak lettek a dobásaim, egyre jobban találtam el a már táblában lévő nyilak szárait és tollait. Eleinte egy-két hétig elég volt egy tollgarnitúra, de később már több toll kellett.
2 hónapja átálltam a Clic-re, azóta csak egy szár tört el, az is amiatt, hogy kemény burkolatra esett le. Nekem tehát már behozta az árát. Ezek a tollak is kopnak a találatoktól, de szerintem 3-4 hónapot kibírnak. Sajnos a
legrövidebb (23mm) szár is túl hosszú, ezért a dobási stílusomon kicsit változtatni kellett, hogy szépen szálljon a nyíl és persze eredmény is legyen.
Előtte ezt a bebújtatós SlikStik Plus szárat használtam, többféle tollal is kísérleteztem, 26 grammos nyilakkal.Más.
Pesti fórumozóktól érdeklődnék, hogy nem tudtok véletlenül aránylag olcsó szálláslehetőséget péntek estére? A szombati amatőr versenyre mennék, de nem biztos, hogy túl jó előtte 3-3,5 órát vezetni, inkább felmennék előtte nap és kipihenten könnyebben menne - gondolom.
Ha lenne infó, priviben jelezzétek, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- GARMIN kerékpáros szett
- DJI RCN3 drón távirányító (RC-N3) - DJI Neo, Mini 4 pro, Air 3s
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával (3.)
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest