Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Megint elfelejtettem változtatni, és megint megszívtam Bottassal, plusz most Sainzal is.
-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper #6298 üzenetére
Nekem 67, és bizony én is örülnék egy Rosberg győzelemnek, ha Hamilton második, és Vettel dobogós vagy negyedik.
-
FireKeeper
nagyúr
69 pont, nem is rossz. bár most megköszönném Rosbergnek, ha győzelemre is váltaná azt a pole-t.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83 #6296 üzenetére
a probléma hogy szerintem már kb a liga felének valamilyen merci-ferrari-williams-redbull-forceindia csapata van...
-
venember83
nagyúr
A szívemre hallgattam, majd meglátjuk, mekkora hülyeséget csináltam. VET-KVY-FI-MER-WIL, mert másképp a többiek utolérhetetlenek. Így hátha meglesz a dobogós hely ligán belül.
-
bobace
addikt
válasz
venember83 #6294 üzenetére
Püff, kemény
Szerintem marad erre a futamra is az előző csapat..
-
venember83
nagyúr
Ebből a két edzésből aztán vonjunk le valamilyen tapasztalatot, és alakítsuk ki a csapatot az orosz nagydíjra.
-
bobace
addikt
válasz
venember83 #6291 üzenetére
Mondjuk érdekes, én mióta játszom, azoknak szurkolok, akik bent vannak a csapatban, torzult az ízlésem
-
FireKeeper
nagyúr
268. komolyan a fenébe elmehet Rosberg, hogy a poleból se tudja megverni Hamiltont, komolyan rosszabbul hoz mintha a merci csapat lenne benn. a FI-Toro csere sem jött be, ahogy Kvyat benntartása sem, bár csak félig az én hibám, mert amellett hogy szárazon gyengébbek voltak mint vártam, még pechjük is volt.
lassan gondolkozok a Ros-Mer cserén így a pilótáknál lenne egy kis mozgásterem, bár a liga top10 már nagyon messze van -
venember83
nagyúr
270 pont, de rosszabb is lehetett volna. Ricciardo igazán végezhetett volna jobb helyen... Viszont nekem már megvan a következő lépés. Elvileg.
-
bobace
addikt
Hát úgy fest, azzal hogy nem változtattam nem történt nagy vész. Kb nem lehet értelmesebb csapatot összerakni.. attól függően hogy a TORFILOT trióbol kinek megy jobban, úgy megy egyik csapatnak 10 ponttal jobban vagy rosszabbul. De hosszú távon kb mindegy...
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur #6285 üzenetére
Akörül lehet nálam is, mert csak a KVY / RIC komponensben kölönbözik a csapatunk.
A Lotus jó döntés volt, ahogy a Williams benthagyása is (csak kár Massáért).
A nagy kérdés számomra továbbra is a hogyan tovább. -
Motion_Blur
félisten
Szolid 290 pont.
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83 #6281 üzenetére
47pont [link]
-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper #6280 üzenetére
Pontokat sem számítok inkább.
-
FireKeeper
nagyúr
úgy hogy nem volt ideális csapatom (kvyat, toro a FI helyett) is ez lett az idei legjobb időmérő, remélem a verseny is hasonlóan szerencsésen alakul majd.
-
Qorthral
őstag
válasz
venember83 #6277 üzenetére
Remélem nem (bár meghasonlok, mert a másik játékban pont jól jönne a Williams bukta
).
A HAM - RIC - WIL - LOT - FER csapatomat jónak érzem, kérdés innen hova tovább.
-
venember83
nagyúr
Időmérő alapján ismét kinéz egy kétszázpontos hétvége. Kíváncsi vagyok, lesz-e eső, ami felkavarhatja a mezőnyt, és megzavarhatja a Williamseket.
-
bobace
addikt
Hopp futam, na erről az állítási lehetőségről lemaradtam...
-
venember83
nagyúr
Holnapra már esőt jósolnak egyes oldalak, így legyen okos az ember...
-
-Mike-
addikt
válasz
FireKeeper #6270 üzenetére
Nem marad, csak ma esett. Elvileg. De szerintem szárazon is hasítani fog a toro.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83 #6269 üzenetére
én azon gondolkozom, ha marad az esős idő hétvégére, akkor kivágom a williamst és berakom a toro-t.
-
venember83
nagyúr
A Sauber megkapja az új Ferrari motort Szuzukában? Valamit változtatni kellene, mert még egy égés nagyon rosszul esne...
-
bobace
addikt
Szép eredmények, ami 2 hete bejött az most eluszik, ilyen az élet
Nem mertem eladni Hamit és megvenni Vettelt, az túl nagy pénzkidobás lett volna, de így hogy Ham kiesik, még belefért volna, na mindegy, utólag könnyű okosnak lenni, még ha borítékolható is volt kb az eredmény (kivéve a kiesést).
-
attisx
addikt
Én hülye állat!!!
Elfelejtettem menteni, pedig GRO->RIC, WIL->STR cserét akartam...
-
Motion_Blur
félisten
Nem érdekelnek a pontok, örülök Hamkó kiesésének
-
jpm
senior tag
61 pont
Éreztem hogy be kell tenni Kvyatot.
illetve én már csütörtökön beraktam -
callmeakos
veterán
Hogy az a >#@/!+, hogy pont akkor dolgozom egész nap, és nem vagyok netközelbe, amikor számítana is valamit. Ez meg azért fáj, mert napok óta az jár a fejemben, jön Szingapaúr, vissza kell tennem a Red Bullt. Nyááháháá, kibasztam magammal
-
IreN!CuS
őstag
válasz
venember83 #6257 üzenetére
Tudod minden attól függ melyik oldalon leszel a végén
-
venember83
nagyúr
Végre egy verseny, ami várhatóan kicsit megkavarja a sorrendet. Persze nem biztos, hogy ennek nekem örülni kellene.
-
Atlantis
veterán
válasz
venember83 #6252 üzenetére
Lotusnál extra kockázat Maldonado, pláne egy szűkebb pályán, így nálam a FI az előbbre rangsorolt. Megbízhatóságban is a Lotus sehol sincs az indiaiakhoz képest. Jó sok pontom elúszott már idén, csak mert bíztam a Lotusban...
-
Atlantis
veterán
válasz
venember83 #6248 üzenetére
Csak hajrá, legalább utolérlek a ligában.
Szerintem Hamilton most annyira stabil, minden szinten, hogy vétek kirakni. Persze technikai kiesés benne van, ahogy mindenki másnál is. Egyébként szerintem Szingapúrban a Williams nem lesz jó, a városi pályák nem fekszenek nekik, ld. Monaco, Hungaroring. Előbb raknám be a McLaren-t, mint őket.
-
Qorthral
őstag
Azért nem egészen. Ha HAM - ROS sorrendben futnak be (ahogy általában), akkor HAM 130 pontot hoz, a Merci viszont csak 105-öt. Ráadásul utóbbi már tényleg nem drágul, míg HAM egyelőre még igen.
Sztem csak akkor éri meg a VET + MER kombó, ha Kimi nagyon leszerepel, vagy ha ő vagy HAM kiesik.Pontban kb egál lehet, vagy csak kicsit gyengébb, de épp árfolyamban egyértelműen rosszabb.
-
bobace
addikt
válasz
venember83 #6248 üzenetére
Árfolyam szempontjából mindenképpen jó ajánlat, tekintve hogy a Merci nem, Hami alig drágul már, valamint előbb utóbb egy Ham nullázásnak is jönnie kell, túl jól megy a szekér
Illetve a FER az a komponens, ahol még érzem, hogy van értelme Vettelt rakni helyette, mert Kimi annyival gyengébben ment sajnos idén. WIL egyforma, FI egyforma, RB is kb csak ott RIC nagyon drága.. Merci is egyforma lenne siznte, ha 1-2 jönnek be. -
venember83
nagyúr
VET-KVY-FI-WIL-MER érdekes kombináció, főleg mivel a HAM-KVY-FI-WIL-FER lenne az opciója, és feltehetően utóbbit fogják a legtöbben meglépni.
-
Qorthral
őstag
Grat!
Összetettben már a 35. helyen vagyok, ami kissé meglep. Két futam alatt vagy 150 helyet jöttem előre, ráadásul a 7. helyezett is csak kb 90 pontra van...
A PH! ligában is először idén dobogós helyen állok, de sokaknak hasonló a csapata körülöttem. Meglátjuk mit hoz a jövő.
-
Pá
addikt
asszem egyéni rekordot döntöttem 342 ponttal
-
Atlantis
veterán
válasz
venember83 #6236 üzenetére
Nekem 333, de GRO helyett MAL. Nem igazán érte meg a felárat a francia és titkon reméltem, hogy megkotlik a taliga alatta. Így is lett, csak sajnos a másik is megdeglett.
-
ROBERTOH
őstag
Annyira nem bánom, hogy lecseréltem Rosberget Hamiltonra
-
Qorthral
őstag
válasz
Nem rossz.
Ráadásul a Perez + Lotus kombó sem hozott több pontot, sőt, pár ponttal elvileg még rosszabb is volt (GRO azért hozott kb 15 pontot, a Lotus viszont csak nyolcat... Perez csak 5 ponttal hozott többet az Force-nál).
-
FireKeeper
nagyúr
most már nagyon fontolgatom hogy kihajítsam Rosberget, még ha ez a kiesés nem is az ő hibája volt.
+Hülk is kikapott Pereztől, kuka a hétvége.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Kemény hogy még az egyik pilóta kiesésével is ennyi pontot hozott.
Nekem 'csak' 323 lett.
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur #6234 üzenetére
Mázli (legalább itt).
-
Motion_Blur
félisten
Rosberg... desajnálom
-
Qorthral
őstag
válasz
venember83 #6231 üzenetére
Lehet, hogy még mindig jobban állnék a HAM + VET csapatommal?
Talán a Williams nem lenne bent mondjuk.
Azért így sem rossz, Szingapúrra visszakerülhet Kvyat (vagy a Red Bull). -
EmberXY
veterán
válasz
venember83 #6231 üzenetére
Igen, jobban megérte volna, de hiányzott hozzá egy kis apró, majd talán a következő futamtól...
-
IreN!CuS
őstag
Két Lotus lerendezte magát gyorsan...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83 #6227 üzenetére
Az majd csak holnap jön
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #6225 üzenetére
Szerencsédre "csak" keveset tankoltak Hülkenbergnek, és elfogyott az üzemanyag, ezért nem ért be a saját garázsához. Pedig már azt hittem, hogy ismét motorprobléma.
-
bobace
addikt
Én most nagyjából a mindenkinek meglévő konfiggal mentem volna. HAM-GRO-WIL-FI-FER.
Gondolkoztam egy HAM-PER-WIL-LOT-FER kombón, azt másnál nem láttam, hát meg is léptem..Annyira lutri nekem a Lotus is meg a FI is, hogy be se raknám őket, ha lehetne mást -
Motion_Blur
félisten
HAM-HULK-FER-WIL-LOT
Ezzel megyek neki a hétvégének...
-
Qorthral
őstag
válasz
venember83 #6222 üzenetére
és innen ez már nem sokat fog változni, nüanszok dönthetnek...
Sajnos az alkotóké a felelősség, ilyen előre borítékolható Merci fölény mellett úgy illett volna az árakat kialakítaniuk, hogy a Merci ne férjen be kapásból. -
venember83
nagyúr
válasz
Qorthral #6220 üzenetére
Maldonado nem megbízható, de Grosjeannak két hete összejött a verseny, ezért talán most alatta makkan meg az autó. Vagy alatta is. A Lotus messze a legmegbízhatatlanabb Merci-motoros autó, ha nem tévedek. A Force Indiánál meg kérdéses, kit érdemes betenni pilótának, ha a Lotus csapat mellett döntök, mert Pérez és Hülk hasonló teljesítményt nyújt mostanában. Nem egyszerű a helyzet, a döntésben pedig nemigen segít semmilyen szabadedzés, mert leginkább szerencse kérdése a megbízhatóság.
Meg persze a Merci csapattal is kicsit szemeztem, akkor WIL-FER-MER mellé jöhetne egy Hülkenberg és Grosjean, plusz marad is sok millió, amit Ricciardóra lehet majd költeni, mert a szezon többi részében lesz bőven RB-nek kedvező pálya. Sok a kérdés.
-
Qorthral
őstag
válasz
venember83 #6219 üzenetére
Üdv a klubban... hasonló gondjaim vannak.
Szerintem Grosjean jó lehet, az FI-s pilóták között pedig talán nem lesz nagy különbség. -
venember83
nagyúr
Vajon Grosjeannak kijöhet ismét a lépés, vagy most majd Maldonado sorsára jut? Vagy Hülkenberg szívhat megint? Kb. csak a második pilóta kiléte kérdéses a HAM-MAL/GRO/HÜL-FI/LOT-WIL-FER csapatban.
-
IreN!CuS
őstag
Nálam ez lesz , ha nem történik valami váratlan : Ham Bottas Fer Lotus FI
-
FireKeeper
nagyúr
ros-hülk-ferrari-lotus-williams egész jó kombónak tűnik a hétvégére, kár hogy a ros-ham cserére rámenne minden pénzem.
-
venember83
nagyúr
válasz
EmberXY #6215 üzenetére
Nem valószínű, hogy jól mennének. Pedig a Renault-motoros RB-nek is sikerült viszonylag jól szerepelnie Belgiumban, illetve a TR sem volt annyira hátul, a Ferrari meg elvileg erősebb, de mégis szerencsétlennek és tehetetlennek tűntek, na mindegy. De figyelembe véve a többi pályát és az eladáskor keletkező veszteséget én nemigen szabadulnék tőlük, lesz még Ferrari dobogó idén, valószínűleg a FI meg a Williams és a Lotus korántsem lesz olyan kiegyensúlyozott az idény további részében, mint a Ferrari. De persze a tévedés jogát fenntartom.
-
EmberXY
veterán
Üdv!
Szerintetek a monzai futamra érdemesebb a Ferrarit csapatban berakni, vagy inkább valamelyik pilótáját? -
Popes
őstag
Na én most buktam el mindent, két ilyen futamot mint az utóbbi.
Gyenge kezdés után, erős visszaesés.(még el se rajtoltak de a két pilóta minusz
)
-
bobace
addikt
Meglepetésemre még 289 ponttal is sikerült előrelépni a ligában és összetettben is. Öröm-bódottá'!
-
Atlantis
veterán
285, ha igaz....annyira nem is lett rossz, mint vártam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest