Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
milszab
senior tag
Sziasztok!
Van nekem 1 P3-as gépem és szeretném kihozni belőle a maximumot! A procim p3 copprmine 550E, alaplap soltek sl-67ev1, 3*256/133 ram 3-3-3-6 időzítéssel, Geforce fx 5200/128ram videókari!
Az alaplapon lehet juper-ezgetni elég sok mindent! És van 1 oan is amivel a szorzót lehet állítani! Nemtudom ezzel gyorsabb lesz--e ha feljebb állítom!Aztvettem észre hogy vannak ezek a fash-es játékok és tökre szaggatnak!Megnéztem everestben és maxon használja a procit! Nah most csak ezért érdekelne hoyg tuningal lehetne-e jobbá tenni vagy csa ha vennék bele valahonnan 1 nagyobb procit! Jah meg van 1ien kis 1szerűnek látszó lövöldözős játék és az is akad ha már több dolog van a monitoron! Gondolom nem a videókari itt se a hibás hanem a proci nem???
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs