Új hozzászólás Aktív témák
-
compakt
csendes tag
Hello mindenki.
A problemam a kovetkezo: egy Pentax Optio 33L gepet vettem. En nagyon meg vagyok vele elegedve csak egy problemam van amire mar regen keresem a valaszt. Mivel manualisan nem lehet zaridot allitani, ezert a gyors mozgasu kepeim mindig elmosodottak megfelelo fenyviszonyoknal is, viszont elolvastam a digicamon a tesztet rola es ott ezt irjak:
A rekesz- és zársebesség értékeit csak az automata választhatja ki, a zársebesség 4 mp és 1/1500 mp közötti lehet. A szükséges zársebességet a fényképezogép mátrix, középre-súlyozott átlagolt, vagy szpot elven számíthatja ki.
A 4mp azt tudom, hogy az ejszakai mod.
Nem tudja valaki megmondani, hogy melyik gyari beallitasnal a legkisebb a zarido???
Elore is koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Crimson Desert
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest