Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
Kazakovian35 #3 üzenetére
Nézegettem pár helyen, és valahol a 10-20 darabot adják ennyiért.
Közösen rendeltünk ismerősökkel, nekem is csak pár darab van talán tartalékban.
Kérdezz körbe, hátha kell még valakinek? -
csibe1
addikt
válasz
Kazakovian35 #1 üzenetére
-
Kazakovian35
kezdő
Üdv!
Remélem nem írok nagy hülyeséget, de talán valamilyen módon ez is a hardver kategória része. Fogalmam sincs, van-e rá szakszó, hívják e magyarul valahogy, de mivel sok pendrive része a kis beakasztó rés, ahova ezt a zsinórt szánják, talán van neki.
A kérdésem arra vonatkozik, hogy hol lehet ilyen vékony, nagy szakítószilárdságú zsinórokat kapni, amiket jellemzően kulcstartóra fűzhető kis fém karikával látnak el a végén. Ez mondjuk nem annyira lényeges, ha már zsineget tudnék szerezni, az is jó lenne. Vannak ötletek? Nagyon nem szeretnék külföldről rendelni ilyen semmi cuccokat (bár külföldi kereséssel sem jutottam sokkal előrébb). Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest