Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Aktív témák
-
efi99
őstag
Én is ezirányban indultam. Mind a kártyaolvasó, mind a kártyaolvasón keresztül vezetett USB portban a pendrive más gépben kiválóan működik. Ezért már csak az alaplapi tűsor maradt gyanús. Már elkönyveltem, hogy valami megnyekkent, mikor aztán kínomban visszavettem a BIOS-ban az USB port sebességet 1.1+2.0-ról csak 1.1-re (Mondjuk azt sem értem, hogy ezt minek lehet állítgatni, ha egyszer kompatibilisek, na mindegy) Ez egyelőre hatott. Arra gondolok, hogy bármennyire úgy tűnt a sebességekből idáig, csak valahogy nem került fel 2.0-s driver? Igazából az Eszközkezelőből ez egyáltalán nem derül ki.
-
efi99
őstag
Kénytelen vagyok a belső csatlakozóra, esetleg a kártyaolvasóra magára gyanakodni. Más pendrive-val és mp3 playerral is csinálja, csak azoknál jóval ritkábban. A hátlapiakon ráadásul jól működik mind.
-
efi99
őstag
Hi!
Érdekes probléma volna a pendrive-ommal. Bedugom, felismeri, minden ok. Aztán 1-2 percenként folymatosan egy fél másodpercre lecsatlakozik, majd minden esetben azonnal vissza (a jól ismert hangok kíséretében, azért is tűnt fel) Az ember leginkább érintkezési hibára gyanakodna, de megmozgatva semmi hatás, meg az is furcsa, hogy mindig azonnal újra felismeri. A pendrive Kingston 512M és a munkahelyigépen nem csinálja. Jelenleg egy belső kártyaolvasó USB portján keresztül van használva, de előtte egy másik előlapi csatlakozón volt és néha ott is előfordult. MIndkét esetben az alaplapi belső USB csatlakozóra volt tehát kötve, a kártyaolvasó most is ugyanazon van (4 pin ugye neki, 4 pin az USB kivezetéséhez) és az nem csatlakozódik le soha. Oprendszer XP.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- World of Warships
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Slim Külső 1TB HDD
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest