Hirdetés
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP EliteBook / ZBook topik
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Tepes
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném... A minap vettem egy Kingston 1GB USB2.0 Data Traveler-t. Hazaérve gyorsan ki is próbáltam, bedugtam, a Windows XP (SP2) szépen fel is ismerte aztán megkaptam az üzit, hogy lehetne gyorsabb is, ha lenne olyan USB-m (ami nincs). Ezzel nem is lenne probléma, de amíg egyesével pakoltam rá pár képet, addig szépen működött, de amint egy egész könyvtárral próbálkoztam, máris megkaptam pár fájl másolása után, hogy ezt nem lehet másolni, szakítsam meg a műveletet. Ezek után már csak a "Nincs ilyen meghajtó", avagy a "Nincs megformázva" üzeneteket kaptam.
Formázás: Érdekes, hogy hol engedi, hol meg nem, de többségében a "Windows nem tudta befejezni a műveletet" hibát írja ki, vagy egyszerűen be sem adja az ablakot.Megpróbáltam az átnevezést, sőt még a Windows-t is újra raktam, hátha valami kavarodás van a csatlakozások terén, de ez sem segített. A boltba visszavittem, ott működött, unokatesóm gépén is működött, viszont az ő pendrive-a meg nálam működött (ami ugyan olyan
). Tudom, cserélhetnénk is, de kíváncsi lennék, mi a franc probléma van vele...Előre is köszönöm!
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Tudom, cserélhetnénk is, de kíváncsi lennék, mi a franc probléma van vele...