Hirdetés
- VR topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Tepes
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném... A minap vettem egy Kingston 1GB USB2.0 Data Traveler-t. Hazaérve gyorsan ki is próbáltam, bedugtam, a Windows XP (SP2) szépen fel is ismerte aztán megkaptam az üzit, hogy lehetne gyorsabb is, ha lenne olyan USB-m (ami nincs). Ezzel nem is lenne probléma, de amíg egyesével pakoltam rá pár képet, addig szépen működött, de amint egy egész könyvtárral próbálkoztam, máris megkaptam pár fájl másolása után, hogy ezt nem lehet másolni, szakítsam meg a műveletet. Ezek után már csak a "Nincs ilyen meghajtó", avagy a "Nincs megformázva" üzeneteket kaptam.
Formázás: Érdekes, hogy hol engedi, hol meg nem, de többségében a "Windows nem tudta befejezni a műveletet" hibát írja ki, vagy egyszerűen be sem adja az ablakot.Megpróbáltam az átnevezést, sőt még a Windows-t is újra raktam, hátha valami kavarodás van a csatlakozások terén, de ez sem segített. A boltba visszavittem, ott működött, unokatesóm gépén is működött, viszont az ő pendrive-a meg nálam működött (ami ugyan olyan
). Tudom, cserélhetnénk is, de kíváncsi lennék, mi a franc probléma van vele...Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó jó állapotú, megbízható 256GB-os NVMe SSD-k (Samsung, Intel, stb...)
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- Samsung 980 Pro 2TB Heatsink bontatlan, új!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
). Tudom, cserélhetnénk is, de kíváncsi lennék, mi a franc probléma van vele...