Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
csillagkomp
üzenetére
Csak egy tipp, nem próbáltam még: PartitionMagic nem látja? Mert ha igen, akkor azzal tetszőleges fájlrendszerre tudnád formázni. Persze célszerű lenne egy DOS alól futtatható PartitionMagic-el próbálkozni, mert a Windows lehet, hogy alapból letiltja a formázást.
-
-
-
válasz
sunahunter
üzenetére
BIOS frissítéssel esetleg?
-
-
-
Üdv!
Sajátgép -> pendrive-on jobb klikk -> és itt megtalálod a méretét, fájlformátumát. Valószínűleg RAW lesz a tiéd is.
Én megpróbáltam a telepítős módszert, de sajnos nem jártam sikerrel. XP telepítő "unknown"-nak látja, nem is tudok rámenni, Win7 telepítő nem lát semmit. -
-
válasz
muranyig
üzenetére
Sajnos én úgy veszem észre, hogy a témában mindenki ezzel a problémával ír. Az én helyzetem is ugyanez: bedugom a pendrive-ot, felismeri, semmi hiba, de "Helyezze be a lemezt..." szöveget kapom. Próbáltam már a feljebb felsorolt lehetséges megoldásokat, de egyik sem használt.
Szóval ha valaki tudja a titok nyitját, ne tartsa magában!
-
válasz
sunahunter
üzenetére
Okés, a lényeg, hogy működik!

-
válasz
sunahunter
üzenetére
Igen, én is erre gondolok. A csökkentett mód valószínűleg megmondja, de ha mégsem, akkor célszerű megpóbálni egy szűz Windows-on - persze ugyanezen a gépen.
-
válasz
sunahunter
üzenetére
Húh, érdekes a kérdés. Én első körben azt nézném meg, hogy egy teljesen szűz Windows hogy viselkedik a pendrive-okkal. Szóval azt kéne megtudni, hogy a hiba szoftveres vagy hardveres eredetű-e.
De mégy egyszerűbb, ha csökkentett módban dugd rá a gépre. Úgy tudom, ott is van USB támogatás, viszont semmi program/driver nem fogja piszkálni.
-
válasz
sunahunter
üzenetére
És ha a telefont adathordozóként dugod rá? Akkor is megfagy?
-
válasz
sunahunter
üzenetére
Ha más USB-s eszközt dugsz rá, akkor nincs semmi gond? Pl. egeret, telefont...
-
-
-
-
-
-
-
-
Üdv!
Nekem is lenne egy kérdésem. Adott egy Kingston DataTraveler G2 16gb-os pen-drive, ami nem hajlandó velem szóba állni. Rádugom a gépre, felismeri, meghajtók között is látom, de a tartalmát nem tudom megnézni, illetve formázni sem lehet - a panel sem jön elő, ahol tudnám formázni.
Kerestem neten programokat, de nem jártam sikerrel. Valaki tudna segíteni? Feléleszthető valahogy a pen-drive?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest