- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
válasz
eszgé100 #238 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy hány gigás a tied? Nekem három Kingstone pendrive-om van: egy 2, egy 4 és egy 8GB-os. Az első kettővel nincs is probléma csak a 8GB-ossal. Illetve az external merevlemezemmel. Tehát ott van bibi ahol nagyobb mennyiségű adatokat mozgatok.
Kaptam olyan tippeket, hogy a másolás alatt ne csináljak semmit és akkor nem lesz valószínűtlenül hosszú a másolási idő ill. nem történnek adatsérülések, elvesztések (ugye már említettem, hogy olyanok történtek, hogy nem tudtam megnyitni könyvtárakat, fájlokat elindítani, letörölni...stb.)
Ha valóban ez a probléma akkor asszem az lesz, hogy visszarakom a gépbe a swaprack-et és ha van már 10GB anyagom akkor inkább azzal szállítom (már ahova tudom). Érdekes módon ott még azért adatvesztés, -sérülés nem fordult elő, habár háttérben másoltam és közben meg dolgoztam a gépen.
Egyre inkább kezdem azt hinni, hogy ez a USB-s csatalakozás - legalább is nagyobb mennyiségű adatok esetén - egyáltalán nem megbízható. Csak akkor kérdem én mi a lényege mondjuk egy 500GB-os vagy esetleg 1-2TB-os external merevlemeznek???
Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Több Db újszerű 2280 2242 2230 NVME SSD 0-11 Nap 100/100%
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500 stb.)
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest