Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
A helyzet nem változott bármit csináltam. Minden más USB -s eszköz jól működik a Win10 -es gépen, csak ez a pendrive nem. Nem gondoltam hogy valaki build számra lebontva tudhatja a megoldást, de leírom: Verzió: 2004, build szám: 19041.1288. Néha szokott frissíteni.
Egyébként mióta legutóbb kérdeztem (2018) azóta alaplap is lett cserélve, tehát biztosnak tűnik, hogy nem a géppel van gond. Mondjuk az oprendszer nem lett újra telepítve.
Bennem az merült fel, hogy hogyan lehetne a pendrive -ot "alaphelyzetbe" állítani. Ha jól gondolom amikor egy oprendszer először találkozik egy USB eszközzel, valamit "behúz" róla, aztán a későbbiekben ennek megfelelően kezeli. Nem lehet hogy itt csúszik el a dolog ? Meg lehetne azt oldani hogy a Win10 teljesen újként találkozzon a pendrive -val ? Vagy a pendrive -ra rá lehet tölteni újra egy ilyen "inicializáló" programot ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest