Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
Szuper az első link amit küldtél. Gyorsan eljutottam a 7. pontig, de még egy kicsit bátorságot kell gyűjtenem hogy végigcsináljam
, tényleg nem szeretném ha emiatt szétzilálódna a Windows -om. Köszi ! -
JozsBiker
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
A helyzet nem változott bármit csináltam. Minden más USB -s eszköz jól működik a Win10 -es gépen, csak ez a pendrive nem. Nem gondoltam hogy valaki build számra lebontva tudhatja a megoldást, de leírom: Verzió: 2004, build szám: 19041.1288. Néha szokott frissíteni.
Egyébként mióta legutóbb kérdeztem (2018) azóta alaplap is lett cserélve, tehát biztosnak tűnik, hogy nem a géppel van gond. Mondjuk az oprendszer nem lett újra telepítve.
Bennem az merült fel, hogy hogyan lehetne a pendrive -ot "alaphelyzetbe" állítani. Ha jól gondolom amikor egy oprendszer először találkozik egy USB eszközzel, valamit "behúz" róla, aztán a későbbiekben ennek megfelelően kezeli. Nem lehet hogy itt csúszik el a dolog ? Meg lehetne azt oldani hogy a Win10 teljesen újként találkozzon a pendrive -val ? Vagy a pendrive -ra rá lehet tölteni újra egy ilyen "inicializáló" programot ?
-
JozsBiker
aktív tag
-
JozsBiker
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
A hibakód: 10. "Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)"
Az illesztőprogramot próbáltam frissíteni "a számítógépen elérhető legjobb illesztőprogram" -mal.
AVG antivírus programot használok, ha kikapcsolom akkor is ugyanez a helyzet sajnos.Ui.Megcsináltam az illesztőprogram eltávolítását-hardverváltozatok keresését is.
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Régebben már kérdeztem, hátha azóta fejlődött a tudomány :-). Egy 16 Gigás USB3.0 -ás Platinet pendrive -ot bizonyos eszközök ( Win XP -s laptop, okosTV ) látnak és kezelnek, két Win 10 -es gép viszont nem. Klikken mikor bedugom, és jön egy üzenet, hogy "Ismeretlen USB-eszköz", és hogy a működésében hiba lépett fel. Elő-, és hátlapi csatlakozón és 2.0 és 3.0 porton is ugyanaz. Másik gépen ami csont nélkül látja megformáztam, de nem változott a helyzet. Eszközkezelőben sárga háromszöggel hozza.
Automatikus illesztőprogram frissítés sem változtat. Esetleg valahonnan más illesztőprogramot kellene szerezni ? Köszi.
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Van egy 16 Gigás Platinet pendrive -om, amit bizonyos eszközök ( Win XP -s laptop, Win 10 -es gép, okosTV ) látnak és kezelnek, két Win 10 -es gép viszont nem. Klikken mikor bedugom, és jön egy üzenet, hogy "Ismeretlen USB-eszköz", és hogy a működésében hiba lépett fel, a Windows nem ismeri fel. A beállításokban a Lemezkezelésnél sem jön fel. Másik gépen ami csont nélkül látja megformáztam, de nem változott a helyzet. Van valami ötletetek ? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, tényleg nem szeretném ha emiatt szétzilálódna a Windows -om. Köszi !